Απευθυνόμενος προς δύο στενούς συνεργάτες του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, ο Θανάσης Ζωγράφος, ιδιοκτήτης του τοπικού site koumanto.gr, όπως αυτοσυστήνεται, με κείμενό του στη ομώνυμη σελίδα στο facebook, τους κατηγορεί ανοιχτά, όχι μόνο για το γεγονός ότι η ιστοσελίδα του ήταν για μέρες εκτός λειτουργίας, αλλά και για «κρυφά παιχνίδια», «απειλές», «διαπλοκή» και «μαφιόζικες συμπεριφορές που μοναδικό σκοπό είχαν την πολιτική εξόντωση του Βαγγέλη Λαμπάκη».

Η ιστοσελίδα, τελικώς, μετά τη διαπόμπευση, επανήλθε, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν: Αληθεύουν οι καταγγελίες του κυρίου Ζωγράφου; Λειτουργεί μέσα στο δημαρχείο μηχανισμός εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων; Αντιμετωπίζονται με απειλές και εκδικητικές ενέργειες όσοι διαφωνήσουν ή διαχωρίσουν τη θέση τους; Ο Δήμος διοικείται από τον Δήμαρχο που εξέλεξε η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος  ή από τους συνεργάτες του κ. Ζαμπούκη, οι οποίοι φαίνεται να έχουν την ελευθερία να προβαίνουν σε τέτοιου είδους «δολοφονίες χαρακτήρων», επιστρατεύοντας δημοσιογράφους και φιμώνοντάς τους κατά το δοκούν, καταστρατηγώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και διαφάνειας;

Διαβάστε το κείμενο του ιδιοκτήτη του site και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το βασίλειο της Δανιμαρκίας και τη σαπίλα που φαίνεται να το περιβάλλει:

«ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΕΛΙΔΗ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΠΟΡΑ  

Για δεύτερη φορά σε 15 μέρες περίπου και σήμερα για 5η ημέρα το koumanto.gr  παραμένει εκτός λειτουργίας. Και οι δύο (αν όχι τρεις) ξέρετε γιατί…


Την πρώτη φορά για λόγους που δεν θα σχολιάσω, αλλά βρήκα τον τρόπο και το αντιμετώπισα.


Αυτή τη φορά η σελίδα “έπεσε” αμέσως μετά από τη δημοσίευση  ZAMPOUKINI ELASTICO … Τυχαίο; Δεν νομίζω!

“Φίλοι αναγνώστες και συμπολίτες. Αρχικά ίσως πιστεύετε ότι η υπόθεση αυτή δεν σας αφορά.

Στη συνέχεια όμως, με όσα (λίγα προς το παρόν) αποκαλύπτω, θα κατανοήσετε την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ΚΡΥΦΑ παιχνίδια και ΔΙΑΠΛΟΚΗ, αλλά κυρίως θα κατανοήσετε, γιατί δεν περισσεύει χρόνος και σκέψη για αξιοποίηση έργων, την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου!

Θα καταλάβετε γιατί θεωρώ πως η παρουσία τους με πρώτο τον Γιάννη Ζαμπούκη, είναι αναποτελεσματική αν όχι σχεδόν “εγκληματική”  

Εκτός κυκλοφορίας λοιπόν το koumanto και Όλα δείχνουν πως για κάποιο λόγο γίνονται… Άμεσα εμπλεκόμενοι είναι τόσο ο Πασχάλης Μπόρας, όσο και ο Αντώνης Καμελίδης που τον κατευθύνει.  

Τεκμηριώνεται απόλυτα και όταν χρειαστεί μπορώ να το απαντήσω. Ως εκ τούτου μπορώ να επικαλεστώ κακόβουλη πρόθεση με μοναδικό σκοπό…

Να μην έχουν “απέναντι” το koumanto.gr  

Οι δημότες δεν το γνωρίζουν (αν και από το ύφος του ήταν ορατό), αλλά μέχρι πρότεινος πίσω από το koumanto.gr ιδικτησίας μου, ήταν ο δήμος με επικεφαλής τον Αντώνη Καμελίδη.

Ο ίδιος μου πρότεινε να επιστρατεύσει τον Πασχάλη Μπόρα ως τεχνικό (άργησα όπως σε όλα να καταλάβω γιατί) και δεν είχα καμιά αντίρρηση.

Η περίοδος αυτή τελείωσε πια, αφήνοντας όμως “τοξικά” κατάλοιπα! Ακόμα και τεχνικά, με αποτέλεσμα κάποιες φορές το koumanto.gr να παθαίνει… Ασφυξία! Όπως τώρα!

Επικοινώνησα λοιπόν με τον Dr Πασχάλη Μπόρα και από τις παρακάτω δύο σειρές προκύπτει η διάγνωση για τον πρόσκαιρο ελπίζω “πνιγμό” της σελίδας που επιστημονικά ονομάζεται και… kaka zampoukolaki

Διαβάστε ακόμη  Έβρος: Πάνω από 40.000 οι πλήρως εμβολιασμένοι

Απάντηση Μπόρα: Τι λες ρε Θανάση; Να το επαναφέρω για να γράφεις εναντίον μας και να μας βρίζεις; Όχι!

Η αντίδρασή μου: Είναι αλήθεια πως δεν περίμενα τέτοια απάντηση, αλλά εκτιμώ την ευθεία τοποθέτησή σου.

Μετά από αυτό όλοι καταλαβαίνουμε και είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι εσκεμμένα αφήνει τεχνική δυσλειτουργία στη σελίδα και επειδή οι γνώσεις του το επιτρέπουν, έχω κάθε λόγο να υποψιάζομαι επιπλέον παρεμβάσεις για να “μλοκάρουν” το koumanto.gr

Ίσως πιστεύουν ότι έτσι θα με εμποδίσουν. Πως θα αποφύγουν αλήθειες και αποκαλύψεις. Πως θα μου κλείσουν το στόμα επειδή ξέρω πολλά…!!!

ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Προς το παρόν τουλάχιστον, κρίνω πως δεν έχει σημασία να αναφέρω ποια ήταν η σχέση σας με τη συγκεκριμένη σελίδα.

Δεν θα μιλήσω για το ρόλο του καθενός από εσάς – εμάς.

Ούτε για τη ΣΥΜΦΩΝΙΑ μας. Ή τις ευλογίες του Γιάννη Ζαμπούκη.  

Ούτε για τους λόγους που αποφάσισα να μη συνεχίσω όταν κατανόησα ότι αν έμενα, θα συμμετείχα συνειδητά στις ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ συμπεριφορές σας….

Που μοναδικό σκοπό είχαν την πολιτική εξόντωση του Βαγγέλη Λαμπάκη. Τον πολιτικό του αφανισμό και ως επακόλουθο, ισχυρό πλήγμα στην παράταξή του!!!

Τη διάσπαση ουσιαστικά της εν λόγω παράταξης που ΚΑΙ μαζί μεθοδεύαμε…

Επίσης, δεν θα πω λεπτομέρειες για το τι έγινε… Εκείνο το απόγευμα που “έσπασα” ότι μας έδενε!

Τότε που… Όχι μόνο αγνόησα την πρώτη απειλή (όπως άλλωστε και την άλλη πιο σοβαρή αργότερα), αλλά που “ξεφυγα” εντελώς και από την οργή της αντίδρασής μου και την ένταση της φωνής μου…

Ακούστηκα τόσο στο κτίριο του δημαρχείου, που κάποιοι μαζεύτηκαν έξω από την πόρτα του συγκεκριμένου γραφείου θορυβημένοι και μετά από λίγα λεπτά αφού έπεσαν οι τόνοι, εμφανίστηκε ό δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης…

Τον οποίο αδιαφόρησα εμφανώς ταραγμένος και θυμωμένος. Τον αγνόησα επιδεικτικά γιατί δεν άξιζε πλέον την εμπιστοσύνη μου, ούτε τον σεβασμό μου και απογοητευμένος έφυγα, δίχως επιπλέον συζήτηση με κανέναν!

Όμως επειδή όπως προανέφερα δεν έχει νόημα, επί του παρόντος…

Δεν έχω να πω περισσότερα για τη σχέση όλων σας με το koumanto.gr και μαζί μου.

Δεν έχω να σας πω… Παρά μόνο ένα! Δεν σας χρωστάω και μου χρωστάτε πολλά…

Φροντίστε λοιπόν κάνοντας όσα πρέπει για να καθαρίσετε τα πιάτα σας μαζί μου και τουλάχιστον να επανέλθει στην κυκλοφορία η ιστοσελίδα μου.

Εντός της ημέρας ή το πολύ στην αυριανή!!!

Είμαι σίγουρος πως αυτό πως αν μη τι άλλο, θα το κάνετε!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΥΓ Με την ευκαιρία, θυμίζω επίσης και σε κάποιους που λεκτικά το τόλμησαν, πως  οι κανονικοί μαφιόζοι και όχι οι “γιαλαντζί”, δεν απειλούν οικογένειες…

Σέβονται τις “φαμίλιες”!  Σε αντίθετη περίπτωση και πιστέψτε με… Μαζεύεται πάρα μα πάρα πολύ δουλειά για τη δικαιοσύνη! Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!