Απίστευτοι βανδαλισμοί ανεγκέφαλων στην περιοχή μας

Ακάθεκτοι συνεχίζουν κάποιοι ανεγκέφαλοι να καταστρέφουν δημόσια περιουσία ακόμη και παιχνίδια σε παιδικές χαρές! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φωτογραφία που δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα ο Αντιδήμαρχος Φερών κ. Γκότσης και δείχνει ένα παιχνίδι, το λεγόμενο “γύρω γύρω όλοι” σε παιδική χαρά των Φερών, το οποίο κάποιοι αχαρακτήριστοι έσπασαν, βγάζοντας σε αυτό… τα όποια απωθημένα τους.

Παράλληλα χθες ο φακός μας εντόπισε έναν ακόμα βανδαλισμό, σε ημιυπόγειο κάδο που τοποθετήθηκε μόλις πριν μερικές ημέρες στην παραλιακή (νότια του Φώτης Κοσμάς), τον οποίο κάποιοι… ξήλωσαν και προσπάθησαν να τον μετακινήσουν (ίσως και να τον κλέψουν;;;). Οι κάδοι αυτοί ακόμη δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία καθώς αναμένεται και το ειδικό όχημα περισυλλογής. Εύλογα θα αναρωτηθούμε, πως κατάφεραν οι επιτήδειοι να ξηλώσουν τον κάδο από την θέση του, σε τόσο κεντρικό σημείο χωρίς να τους δει κανένας…

Διαβάστε ακόμη  Αναστάτωση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης από υπερθέρμανση ανελκυστήρα

Τα παραπάνω περιστατικά βέβαια είναι μόνο 2 από τα αμέτρητα που έχουμε καταγράψει και η “μόδα” αυτή με τους βανδαλισμούς, δείχνει να μη σταματά… Οι αρμόδιοι έχουν καλέσει πολλές φορές τους πολίτες, αν δουν τέτοιες πράξεις να καλούν αμέσως το 100 και να ενημερώνουν την αστυνομία.