Από 11 ως 15 Δεκεμβρίου ο Έρανος Αγάπης της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

Από τις 11 ως τις 15 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί φέτος ο καθιερωμένος Έρανος Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ολοένα και περισσότερες ανάγκες συμπολιτών μας.

Μεταξύ άλλων, η Μητρόπολη φροντίζει για το Συσσίτιο απόρων με 9.000 μερίδες φαγητού το μήνα, για την κάλυψη λογαριασμών, φαρμάκων και πολλών άλλων άμεσων αναγκών για τους άπορους συνανθρώπους μας.

Η Ιερά Μητρόπολη απευθύνεται σε Εταιρίες, σε Εμπόρους, σε Συλλόγους, σε Σωματεία, σε όλους εκείνους που εμπιστεύονται την τοπική μας Εκκλησία, ώστε να βοηθήσουν στον Έρανο της Αγάπης.

Η σχετική άδεια για τη διεξαγωγή του Εράνου δόθηκε από την Περιφέρεια ΑΜΘ. Θα υπάρχουν κουπόνια των 1, 2, 5, 10 και 20 ευρώ συνολικής αξίας 204.500 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη  Δήμος Αλεξανδρούπολης: 36.431 ευρώ για τα φετινά «Ελευθέρια»

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν υπέρ του Κεντρικού Ταμείου Ευποιίας της Ιεράς Μητρόπολης, για την ανακούφιση των απόρων και την ενίσχυση των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης.

Μέσα σε περίοδο 2 μηνών από την ημερομηνία διεξαγωγής του εράνου πρέπει να υποβληθεί στην Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λεπτομερής λογοδοσία για τα αποτελέσματα αυτού.