Από επιχειρήσεις του Έβρου τα ‘καύσιμα’ της Γιορτής Κρασιού

Από επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης, του Σουφλίου και της Ορεστιάδας προέρχεται το κρασί και το κρέας, τα οποία αποτελούν τα ‘καύσιμα’ για τη Γιορτή Κρασιού που αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πρωτεύουσα του Έβρου.
Τα παράπονα που είχαν διατυπωθεί κυρίως την πρώτη χρονιά διεξαγωγής της Γιορτής, για προμήθεια προϊόντων από άλλες περιοχές της χώρας, φαίνεται πως αποτελούν παρελθόν.
Μετά από τη σχετική διαγωνιστική διαδικασία, μία επιχείρηση από το Σουφλί ανέλαβε την προμήθεια του κρασιού, μια επιχείρηση από Ορεστιάδα την προμήθεια χοιρινού κρέατος και μία επιχείρηση της Αλεξανδρούπολης τα πουλερικά.
Έτσι, η Γιορτή Κρασιού προσφέρει τοπικά προϊόντα, δίνοντας έτσι και μία ευκαιρία για να κινηθεί, έστω λίγο, η δοκιμαζόμενη αγορά του νομού.