Από την αρχή ήμασταν κατά των ημιυπόγειων λέει ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Αλεξ/πολης

Λαμβάνοντας υπόψη όσα ακούστηκαν στην 43η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους Ημιυπόγειους κάδους, οφείλουμε να απαντήσουμε όπως μας ζητήθηκε άλλωστε, για τη λειτουργικότητά τους αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Εξαρχής οι εργαζόμενοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης ήμασταν αντίθετοι σε προμήθεια τέτοιου συστήματος το οποίο είναι δοκιμασμένο σε κάποιους δήμους και της Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια και αποδείχθηκε δυσλειτουργικό και ασύμφορο για διαφόρους λόγους. Αυτούς τους λόγους τους έχουμε αναφέρει και αναπτύξει επανειλημμένα πριν ακόμη γίνει η προμήθεια των κάδων και του οχήματος όμως δεν εισακουστήκαμε. Για το σύστημα αυτό δαπανήθηκαν πολλά χρήματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε αγορά απλών απαραίτητων οχημάτων και κάδων ώστε να αποφεύγαμε τη σημερινή δύσκολη κατάσταση ελλείψεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Διαβάστε ακόμη  Περικοπή αποδοχών για τον καθηγητή που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Η καθαριότητα της πόλης πραγματοποιείται με υπερβολική προσπάθεια και φιλότιμο εκ μέρους των εργαζομένων. Καλό θα ήταν πριν από μία τέτοια προμήθεια να λαμβάνεται υπόψη η άποψη και η γνώμη τους, καθώς αυτό το αντικείμενο το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.

Για το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης