Απομακρύνεται η «τουαλέτα» από το πάρκο στην παραλιακή

«Η τουαλέτα στην Αργώ έπρεπε να είχε φύγει χθες και θα φύγει αύριο», είπε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Αλεξανδρούπολης Χρήστος Ζιώγας, μιλώντας στον Δέλτα FM και την εκπομπή «Οι Απέναντι», το πρωί της Τρίτης 11/6.

Πρόκειται για μία –ο Θεός να την κάνει- τουαλέτα, η οποία δεν λειτούργησε, παρά μόνο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πριν λίγα χρόνια, κι από τότε, στέκει εκεί, ερμητικά κλειστή μεν, δίχως όμως να αποθαρρύνει τους περαστικούς από το να κάνουν την ανάγκη τους απ’ έξω. Αποτέλεσμα, ειδικά το καλοκαίρι, οι μυρωδιές να είναι αφόρητες και τα παράπονα κατοίκων και επισκεπτών απολύτως εύλογα. Έτσι, όπως σημείωσε ο κ. Ζιώγας, θα εισηγηθεί ο ίδιος προς τον Δήμαρχο, την άμεση απομάκρυνσή της από το σημείο, αφού δεν συνάδει ούτε με το πάρκο, ούτε με την ανάπλαση που υλοποιείται ακριβώς από δίπλα.

Η τουαλέτα στο μεταξύ έχει ανοιχθεί “ανεπίσημα” αλλά δεν καθαρίζεται με αποτέλεσμα η εικόνα της να είναι πραγματική δυσφήμιση για την πόλη. Το πρόβλημα που δημιουργείται βεβαίως είναι ότι σε ολόκληρη την παραλιακή δεν υπάρχει πουθενά τουαλέτα εκτός από την κατηφόρα για το λιμάνι…