Αποθήκη αχρήστων υλικών “Το Ωραίο Δημαρχείο”

Αποθήκη αχρήστων υλικών έχει καταντήσει το Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα, σε διάφορα σημεία μέσα στο κτίριο, έχουν παραιτηθεί στη μοίρα τους να αραχνιάζουν παλιά έπιπλα, υπολογιστές, έγγραφα (που ίσως περιέχουν προσωπικά δεδομένα των δημοτών), ακόμη και κάδρα παλιών δημάρχων, που σίγουρα δεν τους αξίζει τέτοια κατάφορη ασέβεια!

Είναι γνωστό ότι το Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των υπηρεσιών, οι οποίες άλλωστε είναι διασκορπισμένες σε όλη την πόλη, και οι εργαζόμενοι ορθώς διαμαρτυρονται ότι ασφυκτιούν, ενώ δεν λείπουν τα παράπονα και από δημότες. 

Ωστόσο, αυτή η κατάσταση στις φωτογραφίες δεν τιμά κανέναν και σίγουρα όχι την “κεφαλή” του Δήμου, δηλαδή τον Δήμαρχο και τα στελέχη της δημοτικής αρχής. Εξάλλου, ο κύριος Ζαμπούκης, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε πριν λίγους μήνες, είχε επιτεθεί φραστικά σε εργαζόμενους στην καθαριότητα, δημοσίως, καθώς θεώρησε ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους στο πάρκο Ανεξαρτησίας. Μέχρι σήμερα δυστυχώς δεν έχει δοθεί απάντηση από τον ίδιο εάν ευσταθεί η καταγγελία, ούτε έχει κινηθεί εναντίον του καταγγέλλοντα.

Είναι λίγο παράδοξο να δείχνει τέτοια… πρεμούρα για ένα πάρκο (εάν φυσικά ευσταθεί η καταγγελία)  και να ανέχεται το χάος μέσα στο ίδιο του το “σπίτι”.

κεντρική σκάλα του δημαρχείου