Μπούμερανγκ γύρισε η προσπάθεια από τηλεοπτικό μέσο της Αλεξανδρούπολης να παρουσιάσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως έναν πολυαγαπημένο πρωθυπουργό, που απολαμβάνει της προτίμησης και της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε πριν λίγες μέρες, πολίτες κλήθηκαν να πουν την άποψή τους αναφορικά με το αν συμφωνούν με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται ως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός. Οι περισσότεροι που ρωτήθηκαν είπαν… τα καλύτερα, ενώ ακόμη και αυτοί που παρουσιάστηκαν στο ρεπορτάζ ότι δήθεν έχουν άλλη άποψη, είτε δήλωσαν δεξιοί που δεν ξέρουν αν θα ξαναψηφίσουν δεξιά, κάνοντας «ελαφριά» κριτική, είτε είπαν ότι ο Ανδρουλάκης είναι εξίσου καλός με τον Μητσοτάκη (!)

Καθαρά αρνητική άποψη για τον κύριο Μητσοτάκη δεν βρέθηκε να εκφράσει ούτε ένας στο πεντάλεπτης διάρκειας ρεπορτάζ! Και οκ, μπορεί να είμαστε στον Έβρο, το προπύργιο της ΝΔ, αλλά, έστω, για ξεκάρφωμα που λέμε, θα μπορούσε να υπάρχει κι ένας ψηφοφόρος άλλου κόμματος… ακόμη και του Βελόπουλου!

Διαβάστε ακόμη  Απάντηση Αντιδημάρχου Φερών για το θέμα των Νεκροταφείων Φερών

Πάντως, αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η υποδοχή που είχε το συγκεκριμένο βίντεο στη σελίδα της Δέλτα Τηλεόρασης στο facebook, όπου συγκέντρωσε περίπου 2.000 αντιδράσεις με τις περισσότερες από τις μισές να είναι «χαχα». Χαμός έγινε και στα σχόλια των πολιτών, που ξεπέρασαν τα 1.000 και στα οποία κυριάρχησαν αισθήματα αγανάκτησης κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του, αλλά και κατά του μέσου…