Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μη θυμίζουν ακόμη τίποτα από τα παραδοσιακά Χριστούγεννα με τσουχτερό κρύο στην Αλεξανδρούπολη, όμως τα χρονοδιαγράμματα είναι συγκεκριμένα και η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει.

Στην κεντρική Λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης, έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα φώτα. Τοποθετήθηκαν φωτεινές μπάλες με λαμπάκια κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας ενώ αναμένεται ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος να αυξηθεί αφού όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο evrosonline.gr, η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενέκρινε ήδη χρήματα για προμήθεια στολισμού.

Πάρκο Χριστουγέννων σε άλλη λογική

Δεν θα κινηθεί στη λογική των προηγουμένων ετών το πάρκο Χριστουγέννων της Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Όπως προκύπτει, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εξετάζει συνεργασίες για τη δημιουργία εκδηλώσεων σε άλλη λογική, ενδεχομένως “πιο θεματικές” και δεν είναι γνωστό έως τώρα αν όλες οι εκδηλώσεις γίνουν στο χώρο του Πάρκου Χριστουγέννων. Ουσιαστικά δεν είναι βέβαιο ούτε ότι θα λειτουργήσει το πάρκο Χριστουγέννων με τη στενή λογική του χώρου – κέντρου των Χριστουγέννων στην πόλη ή θα γίνουν εκδηλώσεις σε διαφορετικούς χώρους. Το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι ότι γίνονται επαφές και εξετάζονται ιδέες.

Διαβάστε ακόμη  Σχοινάς: «Τα δύο erga omnes διδάγματα από την κρίση στον Έβρο»