Άρης Πορτοσάλτε / Ο Τσίπρας πρέπει να κρύβει ότι πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ (video)

Αδιανόητο. Την απόκρυψη ειδήσεων και τη λογοκρισία έκανε «σημαία» ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίξει την κυβέρνηση

Λογοκρισία στους γιατρούς που αποκαλύπτουν τους θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ και απόκρυψη ειδήσεων είναι το νέο μότο του Μαξίμου, όπως το ξεδίπλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε, εκ των εκφραστών της γραμμής του Κυριάκου Μητσοτάκη στα ΜΜΕ.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, εξαιρετικά ενοχλημένος – όπως και το Μαξίμου – με το θέμα των θανάτων εκτός ΜΕΘ που πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, χαρακτήρισε τους βουλευτές του «αλιείς θανάτου που κάθονται στην όχθη του Αχέροντα και ψαρεύουν θάνατο».

Και προσπαθώντας να δικαιολογήσει αυτή τη φράση, ξεσκεπάστηκε για το πώς η κυβέρνηση και οι «λαγοί» της θεωρούν ότι πρέπει να είναι η ενημέρωση για την πανδημία.

Διαβάστε ακόμη  Προσφυγή WWF και Greenpeace για την ακύρωση της άδειας του FSRU Αλεξανδρούπολης

«Αυτό το πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ θα έπρεπε να το ζυγίσουν πολύ πριν το πουν. Το είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και μετά το πήγε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή. Είναι δυνατόν να το λένε;», εξανέστη ο Άρης Πορτοσάλτε από τα τηλεπαράθυρα του ΣΚΑΪ, στην προσπάθειά του να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ, μπροστά σε αυτή την αδιανόητη θέση, του απάντησαν ότι «δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι γιατροί το λένε».

Και τότε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πρότεινε λογοκρισία στις δηλώσεις των γιατρών και απόκρυψη της πραγματικότητας από τους πολίτες λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Δεν θα έπρεπε να το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα έπρεπε να το υιοθετήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Αυγή