Αρμενάκη Κρυσταλλία: “Δεν είμαι υποψήφια στον Έβρο για σοβαρούς, προσωπικούς, λόγους”

Δεν είναι λίγοι, οι φιλικά και ιδεολογικά προσκείμενοι Εβρίτες, στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, οι οποίοι μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών Έβρου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, απογοητεύτηκαν. Ο λόγος σχετίζεται, με την απουσία του ονόματος της Κρυσταλλίας Αρμενάκη, από την λίστα των υποψηφίων, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν να δουν το όνομα της κ. Αρμενάκη, ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων.

Ωστόσο η ίδια η κ. Αρμενάκη έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι εξαιτίας σοβαρών προσωπικών της λόγων, οι οποίοι δεν συνδέονται με τον πολιτικό χώρο του κόμματος, δεν θα μπορούσε να είναι υποψήφια ως βουλευτής στις επικείμενες εθνικές εκλογές, δηλώνοντας παράλληλα παρούσα στον αγώνα που θα κληθεί να δώσει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, δίνοντας έμφαση στα σταθερά και ακέραια βήματα ενός δημιουργικού αγώνα.

Αναλυτικότερα η κ. Αρμενάκη αναφέρει:

«Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, για την ανθρωπιά του, την αλληλεγγύη του, την εμπιστοσύνη του, τη στήριξή του και την κατανόησή του στην αντικειμενική αδυναμία της υποψηφιότητάς μου στην Π.Ε. Έβρου για σοβαρούς, προσωπικούς, λόγους, μη σχετιζομένους με τον πολιτικό μας χώρο.

Διαβάστε ακόμη  Στα χέρια της UBS η Credit Suisse με κυβερνητικές πλάτες

Ομοίως, ευχαριστώ θερμά την Επιτροπή Ψηφοδελτίων για την ομόφωνη, τιμητική, απόφαση πρότασης υποψηφιότητας, που μου απηύθυνε.

Στους πολιτικούς αγώνες μέχρι σήμερα όσοι αποτελούμε επί πολλά έτη εργάτες της πολιτικής μας ιδεολογίας και των εκλογικών διαδικασιών και δεν έχουμε ζητήσει ποτέ το παραμικρό θα είμαστε και πάλι στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εργασιών και της εκλογικής μάχης για να στηρίξουμε το χώρο μας στη νέα προσπάθεια αναγέννησης, ανασύστασης και πολιτικής του ισχυροποίησης, συναισθανόμενοι το καθήκον μας.

Ιδιαιτέρως δε στην εξαιρετικά δυσχερή, χρονική, συνθήκη, που διάγει η Πατρίδα μας, υπό καθεστώτος διατάραξης της χρηστής λειτουργίας του πολιτεύματος, διερευνώμενης διάπραξης προσβολών κατά της πολιτειακής εξουσίας, αποστέρησης βασικών, ατομικών & συλλογικών, αγαθών και επαπειλουμένων των εθνικών και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία σε όλες/-ους τις υποψήφιες/-ίους του Κινήματος στην Π.Ε.Έβρου, όπως και σε όλη την Ελληνική επικράτεια!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΣΤΑΘΕΡΑ & ΑΚΕΡΑΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
ΚΑΛΟ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ!»