Ασέλγεια, βιασμός ή εκδίκηση; Περίεργη υπόθεση σε εξέλιξη στην Αλεξανδρούπολη

Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει υπόθεση που διαδραματίστηκε στην Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα χθες Πέμπτη 1 Αυγούστου, ένας 65χρονος συνελήφθη με τη κατηγορία των ασελγών πράξεων εις βάρος μιας 52χρονης.

Η 52χρονη κατήγγειλε βιασμό στην Αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση υπάρχουν ευρήματα τα οποία όμως αντικρούονται από την άλλη πλευρά ως μη ολοκληρωμένη πράξη. Η 52χρονη ισχυρίζεται ότι έγιναν παρά τη θέληση της. Οι πράξεις αυτές ήταν ερωτικού χαρακτήρα και αν έγιναν παρά τη θέληση της, θεωρούνται ασέλγεια ή και βιασμός.

Ο 65χρονος από την πλευρά του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναφέρει πως πρόκειται για πλεκτάνη και για εκδίκηση της 52χρονης, λόγω ζήλιας. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έχει στη διάθεση του και γραπτό κείμενο από την 52χρονη, που έλεγε “θα σε στείλω στη φυλακή” ενώ από το περιβάλλον του αφήνονται αιχμές και για την ψυχολογική κατάσταση της 52χρονης.

Διαβάστε ακόμη  Μια Αλεξανδρουπολίτισσα μέλος της Ακαδημίας Αθηνών

Σήμερα Παρασκευή ο 65χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε και τα στοιχεία που διαθέτουν οι δυο πλευρές.