«Ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια»: Πανελλαδική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο

Από άκρη σε άκρη της χώρας, οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, δίνουν το παρών σε χώρους δουλειάς, στο δρόμο, στα μαγαζιά ,τις λαϊκές, τα γραφεία, ενημερώνοντας τους πολίτες για την αντεργατική λαίλαπα που ετοιμάζεται να εξαπολύσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χατζηδάκη που φέρνει κατάργηση του οκταώρου, απόλυτη ελαστικοποίηση και υποβάθμιση της εργασίας. 

Σε διαρκή ετοιμότητα και επαγρύπνηση βρίσκονται οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε όλη τη χώρα, ενόψει της κατάθεσης του αντεργατικού νομοσχεδίου που θέλει να φέρει βαρύ πλήγμα στον κόσμο της εργασίας. Η απεργία της 6ης Μαϊου είναι το πρώτο μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού ενάντια στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χατζηδάκη και προετοιμάζοντας το έδαφος τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε κάθε γωνιά της χώρας φροντίζουν να ενημερώσουν τους πολίτες για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμη  Ακρίβεια: Πλήρης απουσία ελέγχων στην αγορά και μέτρα που δεν εφαρμόζονται

Στην καμπάνια ενημέρωσης και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Έβρου , πραγματοποίησε εξόρμηση στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. 

Ενδεικτικά κάποια στιγμιότυπα από την εξόρμηση στη λαϊκή αγορά της πόλης με τη διανομή ενημερωτικών εντύπων και συζήτηση με τους εργαζόμενους από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου. 
Στις φωτό : Συντονιστής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ – Σ.Δέδογλου . Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ -Ν.Γκαρά. Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ Μ.Μαλτέζος . Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ – Ν. Αργυρίου