Αττική Καταιγίδα, το νέο βιβλίο του Σουφλιώτη συγγραφέα Μανώλη Παλαβούζη από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο

Στην Αίθουσα της Ολομέλειας του ελληνικού Κοινοβουλίου πέφτουν σε ζωντανή μετάδοση πυροβολισμοί. Ένοπλοι τρομοκράτες έχουν εισβάλλει στον ναό της δημοκρατίας και απειλούν τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων. 

Ένας αγώνας ξεκινάει για την απελευθέρωση των ομήρων. Οι αστυνομικές δυνάμεις με τη βοήθεια του αστυνομικού διαπραγματευτή Μαυρίδη, θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα τεράστια εμπόδια για να σωθούν οι ζωές των εγκλωβισμένων πολιτικών, εργαζομένων και ανήλικων επισκεπτών της Βουλής, ενώ στην πλατεία Συντάγματος, βρίσκεται σε εξέλιξη η μαζικότερη διαδήλωση της δεκαετίας. Αυτό όμως που αρχικά μοιάζει με κοινή ομηρία, αποδεικνύεται κάτι πολύ πιο επικίνδυνο και σκοτεινό με παγκόσμιο αντίκτυπο. Κι αυτό γιατί οι τρομοκράτες δεν σκοπεύουν να βγουν ζωντανοί από το κτήριο.

Διαβάστε ακόμη  Πλειστηριασμοί: "Φρένο" σε κατασχέσεις για τραπεζικά χρέη μικρότερης αξίας των ακινήτων

Στο καταιγιστικό αυτό τρομοκρατικό θρίλερ, ακολουθώντας τα σημεία των καιρών, αναβιώνει η μακραίωνη σύγκρουση δύο άσπονδων εχθρών∙ της Ανατολής και της Δύσης∙ ανάμεσα στις αντικρουόμενες κοσμοθεωρίες, μια γκρίζα ζώνη απλώνεται, εκεί όπου το δίκαιο, το άδικο και το ηθικό, πολλές φορές είναι δύσκολο να διακριθούν. Η προσφυγική κρίση έρχεται στο προσκήνιο με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο. Μέσα στον χαώδη συρφετό των κατατρεγμένων, οι σπίθες της εκδίκησης περιμένουν υπομονετικά αθέατες, έτοιμες να θεριέψουν και να κατακάψουν τα πάντα στο διάβα τους σαν πύρινη καταιγίδα.

———————————————

Ακολουθείστε το παρακάτω link για παραγγελίες από το site του εκδοτικού:https://ydroplanobooks.gr/product/attiki-kataigida/?fbclid=IwAR3Ya0bYVg5p5UjaFT-bCCt1S8dWy-tIkRcqsjy1QqNTQ7Cjynpd-3JGsyg