Χ. Μεντίζης: «Το pet – scan στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης από σήμερα και μέχρι τις 20 Μαΐου θα λειτουργήσει μόνο για 3 ημέρες»…..

Το pet-scan λειτουργεί 2 ημέρες την εβδομάδα…με 1 γιατρό…και άλλη μια εκπαιδευόμενη

Με ανάρτησή του ο Χριστόδουλος Μεντίζης – Μέλος ΣΥΚΝΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ, αναφέρεται στο pet – scan του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και στη λειτουργία του, που ουσιαστικά δεν πραγματοποιείται, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.

Αναλυτικά ο κος. Μεντίζης γράφει:

“Τρανταχτό παράδειγμα οργάνωσης και αποδοτικότητας στο pet- scan
του Π.Γ..Ν.Α…..!

Μια επένδυση πλέον του 1 εκατομμυρίου από το “ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” με αρμοδιότητα από την πλευρά του Π.Γ.Ν.Α να επανδρώσει με επιστημονικό και λοιπό προσωπικό το pet-scan μέχρι την έναρξη της λειτουργίας του.

Τι συμβαίνει σήμερα ….μετά από 1 περίπου χρόνο λειτουργίας; Το pet-scan (Για διάγνωση καρκίνων….)λοιπόν λειτουργεί 2 ημέρες την εβδομάδα…με 1 γιατρό….και άλλη μια εκπαιδευόμενη.

Διαβάστε ακόμη  Νοίκιασε και αξιοποιεί το πρώην εργοστάσιο Μαίλη στην ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης, που σε ο Όμιλος Κοπελούζου

Από σήμερα μέχρι και τις 20 ΜΑΐΟΥ θα λειτουργήσει για 3 ημέρες και μόνο…..!!! Η λίστα και στο pet-scan προσαυξάνεται και οι ασθενείς θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού στην ΑΘΗΝΑ ή στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ με ανάλογη επιβάρυνση οικονομική και ψυχολογική. Μιλάμε κατά βάση για καρκινοπαθείς….!!!

Είμαστε άμοιροι ευθυνών;

Μπορούμε όμως να πραγματοποιούμαι (1 μόλις μήνα μετά την ψήφιση σχετικού Νομοσχεδίου “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ” και μάλιστα τα πρωινά του Σ/Κ….!!! “ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ….ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ….”

Κουράγιο “ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ” που πλήρωνες τόσο χρόνια και θα πρέπει να υποκλιθείς, να ταλαιπωρηθείς και να ξαναπληρώσεις με την ελπίδα να βρεις την υγειά σου”