Χάλκινο μετάλλιο για τον Κουρτίδη, σημαντικές προκρίσεις για Νούλα, Κοσμίδη και Ιορδανίδη στο περιφερειακό πρωτάθλημα Β. Ελλάδος

Με ένα χάλκινο μετάλλιο, καθώς και με αρκετές σημαντικότατες προκρίσεις, επέστρεψαν χθες το βράδυ, οι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού, από το παγωμένο κλειστό στάδιο της Κοζάνης. Η δεκαμελής αποστολή αποτελούμενη συνολικά από 5 αθλητές, ταξίδεψε στην πόλη της Κοζάνης, διεκδικώντας τις προκρίσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων, που αναμένεται να διεξαχθεί στην πόλη των Τρικάλων τον προσεχή Μάϊο.

Οι 4 αθλητές της ομάδας του Εθνικού, ο Δημήτρης Κουρτιδης, ο Ραφαήλ Νούλας, ο Δημήτρης Κοσμίδης και ο Κωσταντίνος Ιορδανίδης, απέσπασαν όλοι την πρόκριση τους στην κατηγορία των 8, καταγράφοντας μόνο θετικά αποτελέσματα στον βαθμολογικό πίνακα. Ο εξαίρετος αγωνιστικά Δημήτρης Κουρτίδης, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, κατακτόντας την 3η θέση και έχασε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να αγωνιστεί στον αγώνα του τελικού. Ο μικρότερος ηλικιακά από τους αθλητές της παρέας, Χρήστος Τσακαλδήμης, κατάφερε να περάσει με μεγάλη επιτυχία τον όμιλο, αλλά δυστυχώς αποκλείστηκε στην φάση των νοκ άουτ, προμηνύοντας ωστόσο ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον, σε όλους όσους παρακολουθήσανε τους αγώνες του μικρού Χρήστου Τσακαλδήμη.

Στην αποστολή των αθλητών της ομάδας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού, συνοδοιπόροι ήταν ο προπονητής Παύλος Τελόπουλος καθώς και αρκετοί γονείς….

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή!!! Ευχή όλων μας η επιτυχίες της ομάδας…..