Χάλκινος στο πρώτο τουρνουά της σεζόν ο Μήτκας

O Θεοφάνης Μήτκας, αθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο πινγκ πονγκ κέρδισε την 3η θέση στο πρώτο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Πεύκη, φέρνοντας το πρώτο μετάλλιο για φέτος στην πόλη μας στα χρώμματα του χαλκού.

Ο αθλητής Φάνης Μήτκας, απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο και πανηγύρισε την 3η θέση σε ένα πολύ απαιτητικό τουρνουά. Το μοναδικό στραβοπάτημα του εξαιρετικού αθλητή του Εθνικού, ήταν η ήττα που υπέστη στον ημιτελικό του πρωταθλήματος καθώς ηττήθηκε από τον Αθηναίο αθλητή Φάκαρο. Ο Φάνης Μήτκας επικράτησε στον μικρό τελικό με 3-1 έναντι του αθλητή Σάμπαλη, με καταγωγή από την Φλώρινα.

Διαβάστε ακόμη  Σταυράκογλου: «Περίεργες» απευθείας αναθέσεις 150.000 ευρώ από τη δημοτική αρχή Ζαμπούκη

Ο Χρήστος Αϊβάζης μολονότι έχασε στα σημεία στο κρίσιμο ματς της 8αδας, πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση, ενώ παράλληλα καθόλη την διάρκεια του τουρνουά υπέστη μία ήττα και κατετάγη στην 9η θέση.

Την αποστολή συνόδευσε ο έμπειρος coach του Εθνικού Παύλος Τελόπουλος, παρέχοντας την χρήσιμη στήριξη στους αθλητές μας και βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα, αναφορικά με την πορεία και την επίδοση τους.