Χαμός στις Φέρες: Μετά τις αγωγές σε ΜΜΕ, ήρθαν οι συλλήψεις αυτοδιοικητικών

Μία πρωτοφανής ιλαροτραγωδία εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα στις Φέρες. Όπως είναι γνωστό, η απόφαση για δημιουργία ΚΔΑΠ για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο κτίριο του Α’ παιδικού σταθμού έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από αυτοδιοικητικούς αλλά και  γονείς. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και της Δέλτα Τηλεόρασης, οι αστυνομικές αρχές στιςΦέρες, προχώρησαν στη διαδικασία του αυτοφώρου, του Δημοτικού Συμβούλου Φερών κ. ΒάσουΠαντελίδη και της Προέδρου της τοπικής κοινότητας Καβησού κ. Ευαγγελίας Κουρτέση.

Ωστόσο, ανακοίνωση της παράταξης «Πόλη & Πολίτες» φέρνει στην επιφάνεια φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, η δημοτική αρχή είχε προσπαθήσει να πετύχει μέχρι και την τηνπαρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Με τι στόχο άραγε; Μήπως εκτός από μηνύσεις και τις δύο συλλήψεις αυτοδιοικητικών, ήθελε να προχωρήσει και σε μαζικές συλλήψεις όσων αντιδρούν στα σχέδιά της; 

Η ανακοίνωση:

«Η τακτική που ακολουθούν οι άνθρωποι για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα τους, δείχνουν τον χαρακτήρα τους, την ικανότητα τους και τις δυνατότητες που έχουν. 

Διαβάστε ακόμη  Ανταρσία στην ΑΜΘ: Κυβέρνηση και Περιφέρεια καταστρέφουν ό,τι έμεινε ζωντανό στη Δαδιά

Για πολλοστή  φορά, o επικεφαλής του ΜΕΓΑΡΟΥ και η ομάδα του, μας αποδεικνύουν την πολιτική αδυναμία που έχουν στην επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν καθημερινά. 

Μέχρι τώρα είχαμε δει να καταθέτουν αγωγές σε ειδησεογραφικά site, σε προμηθευτές και στην συνέχεια σε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. 

Εχθές φήμες λένε ότι λόγω της αδυναμίας τους, για ακόμη μια φορά, θα προσέφευγαν στον ίδιο τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. 

Να του ξαναθυμίσουμε ότι ο καλός ο καπετάνιος, στην φουρτούνα, κάθεται στο τραπέζι με όλους τους εμπλεκόμενους και προσπαθεί να βρει τη  λύση μέσα από την συζήτηση. 

Υ. Γ. 1 Όταν υπάρχει καλή πρόθεση πάντα υπάρχουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα για την κοινωνία και την καλή πρόθεση στην εμπνέει ο καπετάνιος.

Υ.Γ. 2 Δεν θα μας φανεί και παράξενο να δούμε στο μέλλον, για καθημερινά προβλήματα, να προσφύγει και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας».