Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο. Λαμπάκης προς Μιχαηλίδη: Ξεγυμνώθηκες, πες μας τι συμφέροντα εξυπηρετείς

Ο διαγωνισμός για τον Χ.Υ.Τ.Υ κυριάρχησε από την έναρξη του σημερινού δημοτικού συμβουλίου μετά την ακύρωση του σχετικού διαγωνισμούς από την Αποκεντρωμένη. Η δημοτική αρχή αφήνει σαφείς αιχμές με βάση όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα, ότι πίσω από την απόφαση ακύρωσης της αποκεντρωμένης, κρύβονται συμφέροντα καθώς η αιτιολόγηση της ακύρωσης νομικά καταρρέει. Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης κατηγόρησε μάλιστα και τον επικεφαλής της ΑΝΑ.Σ.Α. κ. Μιχαηλίδη ότι τα όσα υποστήριξε σε προηγούμενη ανακοίνωση του για το θέμα είναι ψευδή και ότι ουσιαστικά το πρόβλημα του δεν είναι το έργο αλλά θέματα εταιρειών.

“Πίσω από αυτόν τον αγώνα σου εναντίον της μοναδικής αναδόχου, την οποία πολεμάς, τι συμφέροντα έχεις; Σε προκαλώ, πες το. Διότι εσύ τάσσεσαι εναντίον της εταιρείας που αναδείχτηκε. Εμείς ποτέ στα 2 χρόνια δε μιλήσαμε για εταιρείες. Τι ρόλο παίζεις κύριε Μιχαηλίδη; Πες μας. Τι συμφέροντα εξυπηρετείς; Πάντως τα του Δήμου δεν τα εξυπηρετείς. Τώρα κατεφάνη. Δε ντρέπεσαι λίγο; Ξεγυμνώθηκες. Ντροπή σου.” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λαμπάκης, σε υψηλούς τόνους, απευθυνόμενος στον επικεφαλής της ΑΝΑ.Σ.Α. που επέμεινε στις θέσεις του.

Διαβάστε ακόμη  Στο πρώτο Sprint Aquathlon στο Ηράκλειο της Κρήτης δυο Εβρίτες αθλητές

Η ατμόσφαιρα στη συνεδρίαση πάντως για ώρα μύριζε μπαρούτι με πολλές διακοπές και φωνές ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκοτσίδης χρειάστηκε να παρέμβει για να πέσουν οι τόνοι.

Ηχητικό από στιγμή έντασης