Χειμώνας τέλος στον Έβρο;;;

Πριν καλά καλά μπούμε ημερολογιακά και τυπικά στην άνοιξη… ο καιρός βάλθηκε να μας γλυκάνει! Τόσο πολύ που στην Ορεστιάδα σήμερα η πρόγνωση δείχνει έως 21 βαθμούς ενώ στην Αλεξανδρούπολη μέγιστη θερμοκρασία 19!

Η καλοκαιρία φαίνεται πως δε θα είναι προσωρινή καθώς για όλη την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε ανοιξιάτικες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Λίγα σύννεφα με πιθανότητα βροχής και 14 βαθμούς, προβλέπονται για την Τετάρτη ενώ από την Παρασκευή ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει ξανά στους 18. Τις νυχτερινές ώρες βέβαια θα υπάρχει ψύχρα με το θερμόμετρο να δείχνει 5-10 βαθμούς κελσίου αλλά…ας μη τα θέλουμε όλα δικά μας 🙂

Διαβάστε ακόμη  37.200 ευρώ για τουριστική έκθεση δίνει ο Τοψίδης - Τι έλεγε προεκλογικά

Είναι άραγε οριστικό; Ο χειμώνας μας αφήνει για τα καλά; Σχεδόν ναι…σύμφωνα με τις μακροπρόθεσμες πάντα προγνώσεις. Μια μικρή αποσταθεροποίηση του καιρού φαίνεται πως υπάρξει από 25 Μαρτίου μέχρι και 2-3 Απριλίου, με ασθενείς βροχές και πτώση της θερμοκρασίας στους 11 βαθμούς (αν οι προγνώσεις επαληθευτούν). Κατά τα άλλα αμέσως μετά φαίνεται πως επανέρχεται η άνοιξη με 18 βαθμούς σε καθημερινή βάση και ασταμάτητες λιακάδες!

Οι λάτρεις του καλοκαιριού…δικαιολογημένα μπορούν πλέον να τεθούν σε… ετοιμότητα!