“Χολή” για Αυγενάκη και ΕΟΠΕ η ΓΕΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης  δημοσιοποίησε τις δραστηριότητες του σχετικά με τον μηχανοκινητο αθλητισμό  και η ΓΕΑ του υπενθυμίζει το πρόβλημα της 

Λευτέρης Αυγενάκης 

  · 

Στον τερματισμό του Διεθνούς Historic Acropolis Regularity Rally, κάτω από την Ακρόπολη! Μια πολύ όμορφη διοργάνωση που μας ταξίδεψε στο αγωνιστικό παρελθόν με 47 εξαιρετικές συμμετοχές και με νικητήριο δίδυμο τους Christian Crucifix–Antonio Caldeira! 
Συγχαρητήρια στην ΟΜΑΕ, το Α.Σ.Μ.Α. και βέβαια σε όλους τους νικητές και συμμετέχοντες!

 Η ΓΕΑ δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και πρώτα ζητάει να ενημερώσουν οι συνεργάτες του τον υπουργό και τον καλεί για διακοπές και ψαράκι στην Αλεξανδρούπολη που ….προτιμάει και η ΕΟΠΕ !

ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΑΚΙ !!!

“Τωρα που τελειωσε το Rally μηπως οι συνεργάτες σας μπορουν να σας ενημερώσουν για την μη συμπλήρωση της Α1 Ανδρών βολει με ομαδες οπως Α.Σ.Γιάννενα και Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης.Ενα πρωτάθλημα που μετα την απόφαση της Κυβέρνησης για την κρατική επιχορήγηση {σώθηκε} οικονομικά αρα οφείλει η πολιτεία να ελέγχει που παει το κρατικό χρήμα. Μπορειτε να θέσετε προ των ευθυνών τους την φιλική Ομοσπονδία Βολει και φυσικα Ε.Σ.Α.Π. Ταρνατορο και τα 8 σωματεία που το μονο που τους νοιαζει ειναι να μην χάσουν Ευρώ απο την ΚΡΑΤΙΚΗ επιχορήγηση.Εάν θελετε μπορειτε να ερθετε στην Αλεξανδρουπολη μαζι με την Εθνική Βολει αφου η Ομοσπονδία μπορει να αδιαφορεί για τις ομαδες μας αλλα την πολη τα ξενοδοχεία το ψαράκι μας τους δίνει την πρέπουσα σημασια “! 

Διαβάστε ακόμη  Ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης «ψηφίζει» Λαμπάκη

Liberovolley