ΧΩΡΙΣ ALEXίπτωτο – Η εποχή του…καφέ

Η θερμοκρασία σιγά σιγά πέφτει αλλά στο πολιτικό παρασκήνιο…μάλλον ανεβαίνει. Η τελευταία φημολογία που έχει αναπτυχθεί, είναι ότι και ο Δημήτρης Πέτροβιτς θα διεκδικήσει το Δήμο Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα η φημολογία έφτασε…μέχρι την Αθήνα όπου η εφημερίδα Παραπολιτικά έγραψε την πληροφορία πριν μερικές μέρες. Ο ίδιος πάντως προς το παρόν δεν ανοίγει τα χαρτιά του….

Την ίδια στιγμή πυρετωδώς κινείται ο Βαγγέλης Μυτιληνός που συνεχίζει τις επαφές. Ο κ. Μυτιληνός όπως μαθαίνουμε εργάζεται εντατικά και για το πρόγραμμα του συνδυασμού που θα δημιουργήσει. Ο ίδιος πάντως δε θέλει προς το παρόν να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα σχέδια του και όταν ερωτάται σχετικά απαντά με νόημα “όλα στην ώρα τους”.

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση υποψηφίων της ΑΝΑ.Σ.Α. Ο επικεφαλής Παύλος Μιχαηλίδης μετά από τις επαφές που έκανε εδώ και μήνες έχει ήδη “κλείσει” συμφωνίες με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και η εικόνα που δίνει προς τα έξω το περιβάλλον του είναι ότι θα υπάρχει ανανεωμένο ψηφοδέλτιο και μάλιστα σε ποσοστό…80%!

Πλησιάζει και η στιγμή ανακοίνωσης του συνδυασμού του Γιάννη Ζαμπούκη. Όλα δείχνουν πλέον ότι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης έχει πάρει την απόφαση του και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Αν και επισήμως από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγεται σε κάθε τόνο ότι δε θα υπάρχει επίσημη υποψηφιότητα με κομματικό χρίσμα για το Δήμο Αλεξανδρούπολης, ο Γιώργος Καΐσας έκανε χθες την ανακοίνωση του από το ραδιόφωνο και συγκεκριμένα από την πρωινή εκπομπή του maximum fm 93,6 με τον Δημήτρη Κολιό. Ο κ. Καΐσας άφησε πάντως και όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ο σκοπός του πάντως είναι να κατέβει τελικά στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Περιζήτητος φαίνεται ότι έχει γίνει ο Δημήτρης Κελεμίδης, πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ μετά τη ρήξη με τη δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης. Οι πληροφορίες λένε ότι σχεδόν όλοι όσοι ετοιμάζουν συνδυασμούς…τον έχουν πλησιάσει και βολιδοσκοπούν το ενδιαφέρον του για να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ο ίδιος πάντως προς το παρόν δε φαίνεται να έχει πει το ναι….

Το μόνο βέβαιο είναι ότι με τόσες επαφές αυτό το διάστημα και τόσες “βολιδοσκοπήσεις”, οι πωλήσεις στα καφέ της πόλης…μάλλον θα εκτοξευτούν 🙂