ΧΩΡΙΣ ALEXίπτωτο – Με τη νίκη

Πλησιάζουμε προς το φθινόπωρο και λέω πλησιάζουμε γιατί ακόμα…το λες και καλοκαίρι. Να μόλις χθες γνωστοί μου πήγαν και στη θάλασσα για μπάνιο.

  • Και ενώ άλλοι κολυμπούν στη θάλασσα…. άλλοι πάλι κολυμπούν στον ωκεανό της νίκης! Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δούκας Φραγκούλης δήλωσε χθες στον status 94.2 ότι και θα είναι υποψήφιος αλλά και ότι σύμβουλος της νυν Δημοτικής Αρχής του έκανε στο δρόμο, μέσα από το αυτοκίνητό του, το σύμβολο της νίκης με το χέρι.
  • Στην τελευταία συνεδρίαση της παράταξης Πόλη και Πολίτες ειπώθηκαν πολλά όπως μαθαίνουμε για την αποχώρηση της Ελένης Ιντζεπελίδου. Φαίνεται ότι και οι δυο πλευρές, δηλαδή και ο κ. Λαμπάκης και η κ. Ιντζεπελίδου, επιλέγουν το “σπάσιμο αυγών” μετά την αποχώρηση καθώς οι τόνοι παραμένουν υψηλοί.
  • Αντιθέτως σχετική ηρεμία επικρατεί με τον Βαγγέλη Μυτιληνό. Έχουμε ξαναγράψει ότι ο ίδιος επιλέγει χαμηλούς τόνους, και στις επαφές που κάνει αλλά και στις δημόσιες δηλώσεις του, τονίζει ότι δε προσεγγίζει άτομα από την παράταξη στην οποία συμμετείχε αλλά αν κάποιοι αποχωρήσουν μόνοι τους, τότε μπορούν να συζητήσουν για το ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει.
  • Με 30 ευρώ το χρόνο για κάθε στάση σκοπεύει να ανανεώσει την παραχώρηση στάσεων λεωφορείων, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στην Αστικό ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης για 30 χρόνια. Η εταιρεία θα μπορεί να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά τις στάσεις όπως γίνεται ήδη ενώ η μόνη δέσμευση που αναλαμβάνει είναι να δημιουργήσει 2 νέες στάσεις. Για το ποσό των 30 ευρώ ανά στάση το χρόνο ακούσαμε ήδη …γκρίνιες… Πολλά είναι, εγώ προτείνω να τις ανταλλάξουμε με ένα εισιτήριο.
  • Βροχή θα πέφτουν οι “ενάρξεις έργων” αυτό το χειμώνα… που όλως τυχαίως είναι και προεκλογική περίοδος. Θα θέλουν να πάνε οι υποψήφιοι να κάνουν μια ομιλία, μια χειραψία και δε θα μπορούν να διασχίσουν τους δρόμους από το εργοτάξια… Ότι θα αρχίσουν θα αρχίσουν -και μην είστε κακοί, μη το συνδέετε με τις εκλογές- πότε θα τελειώσουν όμως… δε ξέρω.