Χωρίς Alexίπτωτο – Να εκεί κρύβονται ψηφοφόροι!!!

Κερδάμε σύντροφοι

Έγινε χτες και η εκδήλωση του Χρήστου Μέτιου στη Ροδόπη (αυτή που σχολίαζε ο Κατσιμίγας ότι ενώ είναι προεκλογική, χρησιμοποιήθηκε ο μηχανισμός της Περιφέρειας για να γίνει). Τελικά το Facebook δεν έστειλε τίποτα αντιπροσώπους να γεμίσουν και λίγο την αίθουσα. Αχάριστο το κοινωνικό δίκτυο σου λέει. Τόσες χιλιάδες ευρώ θα πάρει, δε μπορούσε να στείλει 50 συνεργάτες να πυκνώσει λίγο το κοινό; τς τς τς….

Θα μπορούσε επίσης ο Δημήτρης Πέτροβιτς να ξαναμεταφέρει το άγαλμα από το Νομαρχείο, μέχρι την αίθουσα στη Κομοτηνή να γεμίσει λίγο ο χώρος. Έτσι κι αλλιώς για Σαμοθράκη δε το βλέπουμε να πηγαίνει σύντομα. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος βέβαια το άγαλμα αν ξανακουνηθεί να βρεθεί στην Καβάλα αλλά δε βαριέσαι… Δε πειράζει. Τσάι και συμπάθεια.

Αχ Τάκηηηη

Λίγο πάνω λίγο κάτω

Αλλαγές έχουν οι αποδόσεις για το Δήμο Αλεξανδρούπολης σε σχέση με πριν λίγο καιρό. Ο νεότερος πίνακας παρακάτω και ακριβώς από κάτω ο προηγούμενος (λίγες μέρες πριν)

Σαν τα μανιτάρια

Ψάχνεις ένα χώρο πιο ήσυχο να κάνεις μια συνομιλία για δουλειά και σκέφτεσαι ο έρμος ότι σε ένα ξενοδοχείο ίσως ή σε ένα πιο απόμερο καφέ θα είναι πιο ήσυχα δε θα δεις γνωστούς πολλούς θα τελειώσεις την κουβέντα σου πιο σύντομα (γιατί δε θα έχεις πολλές διακοπές και χειραψίες) αλλά ξεχνάς ότι είναι προεκλογική περίοδος. Σε 3 ήσυχα “στέκια” της Αλεξανδρούπολης χτες το απόγευμα, παρέες όλων των αποχρώσεων και επικεφαλής και υποψήφιοι και απ΄όλα. Φυσικά τις επαφές τους κάνουν και οι υποψήφιοι, τι να κάνουν… Τουλάχιστον κάποια καφέ που δεν έχουν πολύ κίνηση… παίρνουν έτσι και τα πάνω τους!

Είδα φως και μπήκα

Έφυγε λέει υποψήφιος απ τη μια παράταξη, ξέχασε να τους πει (;) δε το ξέραν, πήγε ανακοινώθηκε σε άλλη… Τι ζούμε όμως. Θα αφήσω κι εγώ από περιέργεια την πόρτα ανοιχτή, μπορεί να βρεθώ και με παράταξη αύριο.

Εκλογόκεμον

Σκέψου τώρα να έβγαινε εφαρμογή-παιχνίδι να εντόπιζε ο επικεφαλής ψηφοφόρους έξω. Σαν το Πόκεμον σε πιο εκλογική βερσιόν. Ξέρω σίγουρα έναν που δε θα άφηνε πάρκο για πάρκο, παγκάκι για παγκάκι, μη σου πω και υπόγειο. Στους καυστήρες μέσα θα έψαχνε σου λέω.