Χωρίς Alexίπτωτο – Οι επισκέπτες

Μεγάλη η κίνηση αυτό το διάστημα από επισκέπτες στην περιοχή μας. Και να οι πρόεδροι και να οι αντιπρόεδροι και να οι επικεφαλής.

 

Στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή, η αίθουσα γέμισε αλλά αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν το περιεχόμενο της ομιλίας που αναλώθηκε στην κριτική για την κεντρική πολιτική σκηνή και είχε μόνο μια σύντομη αναφορά στον Έβρο ενώ στο πλαίσιο της κριτικής της η κ. Γεννηματά είδε να ανοίγει και “θέμα Θράκης”. Για τον Έβρο η κ. Γεννηματά ζήτησε αναβάθμιση του τελωνείου … «της Καστανιάς». 

και στη φουφού του καστανά στάχτη να γίνεις σατανά…

Μια απορία έχω και θα την εκφράσω…οι παραιτηθέντες του ΠΡΑΤΤΩ από το Υπουργείο Εξωτερικών τώρα ανακάλυψαν “θέμα Θράκης;” ;;; Τόσα χρόνια με υπουργό τον κ. Κοτζιά όλα ήταν καλά στη Θράκη δηλαδή; Αλλά κυρίως η απορία μου είναι…ποιος υπερεγκέφαλος των Αθηνών δίνει αρμοδιότητες για θέματα Θράκης εδώ και δεκαετίες στο υπουργείο Εξωτερικών;;; Βέβαια αν το διαβατήριο σου γράφει citizen of Kolonaki Republic δε θα καταλάβεις το ερώτημα. Για άλλη μια φορά νομίζω ότι βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας για μικροπολιτικούς λόγους.

Εδώ η Περιφέρεια μπορεί να κάνει την επόμενη εκδήλωσή της που θα λέγεται “τα κόκκινα φανάρια”