ΧΩΡΙΣ ALEXίπτωτο – Τα όργανα που όλο αρχίζουν αλλά μουσική δε παίζουν

Σε 2 κατηγορίες μπορούμε να χωρίσουμε τους ενδιαφερόμενους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε αυτούς που θέλουν τη λεγόμενη “αναμπουμπούλα” και ανυπομονούν να αρχίσει ο σαματάς και σε αυτούς που δε βιάζονται και είναι τόσο απόμακροι, σε σημείο που δημιουργούν υποψίες ότι τελικά μπορεί και να μην είναι υποψήφιοι.

Το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεται στη ΝΔ και στο θέμα της Περιφέρειας. Το σημερινό (15/10/2018) δημοσίευμα της Νέας Έγνατίας για ζήτημα κομματικής πειθαρχίας και στήριξη σε Μέτιο, έρχεται να επιβεβαιώσει όλα όσα έχουν ακουστεί ως τώρα, ότι το κόμμα έχει αποφασίσει οριστικά. Οι πληροφορίες θέλουν πάντως να τελειώνει το θέμα αυτό και να έχουμε επίσημη ανακοίνωση μέσα στα επόμενα 24ωρα, το πιθανότερο εντός αυτής της εβδομάδος εκτός αν έχουμε κάποια μεγάλη αλλαγή…κάτι που ως τώρα δε διαφαίνεται…

Στα της Αλεξανδρούπολης έχουμε μια κάποια στασιμότητα. Στο ΚΙΝΑΛ φαίνεται ότι υπάρχει κάποιου είδους εμπλοκή καθώς οι πολυαναμενόμενες (και πολυδιαφημιζόμενες) ανακοινώσεις… έχουν καθυστερήσει. Και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν διαφωνίες με συγκεκριμένες επιλογές προσώπων που είχαν προωθηθεί. Όπως φαίνεται πλέον…η καθυστέρηση δε θα είναι μικρή καθώς αναμένεται να γίνουν νέες συζητήσεις. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που “ψιθυρίζουν” ότι ίσως θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις και με τον ΣΥΡΙΖΑ όμως τα παράθυρα επικοινωνίας και συμφωνίας μεταξύ των δυο…δεν είναι ορθάνοιχτα και ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι μάλλον απίθανο.

Έντονα δυσαρεστημένος εμφανίστηκε σε συνέντευξη του στον Maximum fm 93,6 ο Βαγγέλης Μυτιληνός για τα περί καρκινωμάτων που ανέφερε στη συνέντευξη του στην ίδια συχνότητα ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης. Ο κ. Μυτιληνός ξεκαθάρισε ακόμα ότι θα είναι υποψήφιος, δε κάνει πίσω και σύντομα θα κάνει και ανακοινώσεις.

Για το Νοέμβρη ετοιμάζει πρώτες ανακοινώσεις ονομάτων και ο Παύλος Μιχαηλίδης της ΑΝΑ.Σ.Α ο οποίος μάλιστα μαθαίνω ότι νιώθει ικανοποιημένος για τα άτομα που έχει “κλείσει” σε σημείο που κάποιοι όπως λέγεται από τον στενό του κύκλο,  πλησιάζουν ανθρώπους με τους οποίους “έχει δώσει τα χέρια” και προσπαθούν να τους…μεταγράψουν σε άλλο “στρατόπεδο”.  Για τις ανακοινώσεις του Νοεμβρίου έχει γίνει και πρόσκληση όπως θα δείτε παρακάτω:

Και όσο ο καιρός για την κάλπη πλησιάζει τόσο ανεβαίνουν από κάποιους οι τόνοι με δημοσιεύματα που ερωτηματικά αφήνουν αλλά σε ερωτηματικά ουσιαστικά δεν απαντούν. Τι για συγκρούσεις συμφερόντων διαβάζω, τι για διάφορες σχέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με πρόσωπο σχετιζόμενο με το Χρήστο Μέτιο, τι για πιθανή υποστήριξη γνωστού ονόματος της ΝΔ από τη Ροδόπη σε πρόσωπο που μπορεί να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά και προσοχή να μη λέτε πολλά. Μας ακούνε. Μας το είπε και ο πρόεδρος του ΟΛΑ στο ραδιόφωνο που ήρθε στο Ανακριτικό. Καλή εβδομάδα!