ΧΩΡΙΣ ALEXίπτωτο – Το κρύο αυξάνεται, το “κλίμα ζεσταίνεται”!

Μπορεί το κρύο αυτές τις μέρες να ήταν τσουχτερό αλλά το κλίμα στην Αλεξανδρούπολη και όχι μόνο…μάλλον “ζεσταίνεται”. Οι προεκλογικές επαφές δίνουν και παίρνουν.

  • Με γιατρό της πόλης μας η οποία έχει και φιλοζωική δράση, συμμετέχει στο σύλλογο κυριών και δεσποινίδων και γενικότερα είναι πρόσωπο δραστήριο, εθεάθη ο Βαγγέλης Μυτιληνός στον αγιασμό του Κολυμβητηρίου. Πριν μερικές μέρες είχα γράψει ότι έχει “κλείσει” με γιατρό και ορίστε σήμερα σας έχω και φωτογραφία. Είναι η Εύα Βαλασίδου, Ιατρός μικροβιολόγος. Οι πληροφορίες από το στρατόπεδο του κ. Μυτιληνού λένε ακόμη ότι οι επαφές για ψηφοδέλτιο έχουν κορυφωθεί και το ψηφοδέλτιο θα περιλαμβάνει άτομα από όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους όπως επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες και ανθρώπους που προέρχονται από λαϊκά στρώματα και δεν είχαν ως σήμερα συμμετοχή στα κοινά.

  • Έγινε χθες η πρώτη συγκέντρωση υποψηφίων της ΑΝΑ.Σ.Α στην οποία βρέθηκαν και φίλοι της παράταξης. Σκοπός της συνάντησης ήταν να γνωριστούν οι υποψήφιοι και μεταξύ τους καλύτερα και να οργανωθεί σταδιακά η παράταξη. Επόμενη, ανοιχτή συγκέντρωση θα γίνει το Νοέμβριο σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Μιχαηλίδη

  • Ομιχλώδες παραμένει το τοπίο για τα Περιφερειακά. Εκεί τα αγκάθια είναι πολλά και στην παράταξη του Χρήστου Μέτιου αλλά και στην επιλογή προσώπων άλλων παρατάξεων. Τα ονόματα που κατά καιρούς ακούγονται έρχονται, αποσύρονται, ξαναέρχονται στην επικαιρότητα κάτι που δείχνει και τη δυσκολία που υπάρχει.
  • Τελικά θα έρθουν ή δε θα έρθουν Αμερικάνοι στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Τετάρτη; Άλλοι λένε θα έρθουν…άλλοι όμως που έπρεπε να γνωρίζουν…δηλώνουν άγνοια…χμ….
  • Το κλίμα στο δημοτικό συμβούλιο χτες ήταν ήρεμο μεν αλλά…και καχύποπτο. Όπως έγραψα παραπάνω… το κλίμα ζεσταίνεται και πλέον κάθε “κίνηση” ακόμα και μια χειραψία…μπορεί να προκαλέσει υποψίες και φήμες.

Άντε καλό χειμώνα λοιπόν! Θερμός θα είναι σίγουρα 🙂