ΧΩΡΙΣ ALEXίπτωτο – Των αποχωρήσεων το ανάγνωσμα

Οι αποχωρήσεις από παρατάξεις άρχισαν…και σηκώνουν καπνό. Μετά την αποχώρηση της Αναστασίας Γκαϊδατζή από την πλειοψηφούσα παράταξη στην Ορεστιάδα, στην επικαιρότητα παραμένει η ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ιντζεπελίδου στην Αλεξανδρούπολη.

  • Η κ. Ιντζεπελίδου χθες είπε πολλά, μιλώντας στον maximum fm 936 και στον Δημήτρη Κολιό, για τους λόγους της αποχώρησης της αλλά έκανε λόγο και για εμμονή του Δημάρχου στο θέμα της Κύπρου. Άφησε επίσης αιχμές για εντολές που δίνονταν στον Αντιδήμαρχο κ. Κουκουράβα για κάποιες παρεμβάσεις σε προβλήματα, οι οποίες όμως τελικώς δε γίνονταν. Ο κ. Κουκουράβας σήμερα απάντησε και άσκησε σκληρή κριτική στην κ. Ιντζεπελίδου, λέγοντας ουσιαστικά ότι αντιδρά τώρα αφού τα ψήφισε όλα, επειδή δεν πήρε κάποια θέση….
  • Στα άλλα “στρατόπεδα” οι επαφές συνεχίζονται! Οι καφέδες αμέτρητοι. Ο Δούκας Φραγκούλης λέγεται ότι συνεχίζει να κάνει επαφές για να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές παρά την έντονη φημολογία ότι το ΚΙΝ.ΑΛ στην Αλεξανδρούπολη θα δώσει στήριξη σε άλλο υποψήφιο.
  • Με γνωστό γιατρό φαίνεται πως έδωσε τα χέρια ο Παύλος Μιχαηλίδης για τον έχει στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑ.Σ.Α. Ο γιατρός μάλιστα έχει έντονη δράση και στα αθλητικά πράγματα της πόλης.
  • Γνωστή γιατρό έχει κλείσει για το ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει για την παράταξη του και ο Βαγγέλης Μυτιληνός. Η συγκεκριμένη γιατρός φέρεται να έχει πλούσια δράση και εμπλοκή σε συγκεκριμένο είδος ζητημάτων στην πόλη. Πρόκειται για φρέσκο πρόσωπο που δεν είχε εμπλοκή ως τώρα με την αυτοδιοίκηση.
  • Σταματημό δεν έχουν τα δημοσιεύματα στην Αθήνα για τον Δημήτρη Πέτροβιτς. Μετά το δημοσίευμα που τον ήθελε υποψήφιο Δήμαρχο, ήρθε ένα ακόμα, αυτή τη φορά από το Βήμα, το οποίο και χαρακτηρίζει τον Χρήστο Μέτιο “μητσοτακικό” και αναφέρει ότι “δε μπορεί να διεκδικήσει με επιτυχία” την Περιφέρεια. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην παράταξη υπάρχει ενδιαφέρον να ηγηθούν ο κ. Πέτροβιτς αλλά και ο κ. Μαρκόπουλος από την Καβάλα. Λέτε το ματς να εξελιχθεί σε Έβρος vs Καβάλα;
  • Σιγή ιχθύος προς το παρόν έχουμε και από την πλευρά του κ. Τοψίδη. Τους τελευταίους μήνες η φημολογία ότι θα διεκδικήσει την Περιφέρεια ήταν έντονη αλλά προς το παρόν ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Ενδεχομένως να αναμένει να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο για να αποφασίσει τελικά αν θα ηγηθεί ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης.