Χρυσός ο Μηλικούδης, στη 2η θέση η Φιλία” Ορεστιάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινκ – πονκ  

Μια εξαιρετική διοργάνωση, το πανελλήνιο πρωτάθλημα του επιτραπέζιου πινκ – πονκ, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε στην Ορεστιάδα. 

Εξαιρετική η πορεία των αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Φιλία Ορεστιάδας στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ατομικών αγωνισμάτων Παίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης. 

Προκρίθηκαν επτά συνολικά αθλητές (Αλεξούδης Κωνσταντίνος, Τζιαμαλίδης Δημήτριος, Χατζιόγλου Μηνάς, Γακίδης Γιάννης, Τζιαμαλίδης Στέλιος, Γκαϊντατζής Κωνσταντίνος, Μηλικούδης Κωνσταντινος). 

Ο Χατζιόγλου Μηνάς αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων. 

Οι Αλεξουδης Κωνσταντίνος, Τζιαμαλιδης Δημήτριος και Γκαιντατζής Κωνσταντίνος φθάσανε στο κυρίως ταμπλό των 32 ενώ οι Γακίδης Ιωάννης και Τζιαμαλιδης Στέλιος πέρασαν στο ταμπλό των 16 καλύτερων παικτών. 

Διαβάστε ακόμη  12 Μετάλλια και πολλά νέα ατομικά ρεκόρ, για τους 26 NOAers στην πόλη της Λάρισας

Ο Μηλικούδης Κωνσταντίνος αναδείχθηκε πρώτος πανελλήνιονίκης στο απλό Παίδων. Περήφανος για τους αθλητές μου και για τους προπονητές τους Georgi Daskalov και Ανέστη Καριοφυλλιδη που πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό. Ο Κωνσταντίνος Μηλικούδης απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα στην ηλικία του. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! 

Πηγή  Σύλλογος Φιλία Ορεστιάδας