Δ.Κολγιώνης: “Λαθεμένη η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα στις Φέρες”

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι των Φερών με την απόφαση του Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα και να μεταφέρει τις υπηρεσίες του από τις 16 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη.

Το πρωί πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας με στόχο να μην κλείσει το υποκατάστημα το οποίο λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτίριο από το 1969.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Αντιδήμαρχος Α΄γενούς Τομέα Δημήτρης Κολγιώνης, χαρακτήρισε λαθεμένη την απόφαση του Δ.Σ της Τράπεζας και ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση.

«Δεν μπορεί αυτοί οι κάτοικοι που τον Μάρτιο του 2019 είχαν χαρακτηρισθεί ως ήρωες που αναχαίτισαν τις προσφυγικές ροές σήμερα ξαφνικά να ξεχνιούνται και να τιμωρούνται κλείνοντας το υποκατάστημα και μεταφέροντας το στην Αλεξανδρούπολη, » είπε ο κ. Κολγιώνης τονίζοντας πως στην σύσκεψη που έχει προγραμματισθεί για την Δευτέρα (12Ιουλίου) στην Αθήνα με την Διοίκηση της Τράπεζας τους βουλευτές του νομού και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη περιμένουμε αυτή η απόφαση να ανακληθεί.

Διαβάστε ακόμη  1ος ο Α.Σ. ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης ΚΟΤΙΝΟΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2024

«Δεν είναι και τόσο τραγικό. Πήραν μια απόφαση να σταματήσουν τις τραπεζικές εργασίες. Το κατάστημα δεν ηταν από τα καταστήματα που έπρεπε να κλείσει ,τουλάχιστον στον κύκλο εργασιών που είχε στην κατηγορία του.Αρα επιμένουμε να επεμβαίνουμε σωστά και δίκαια να παραμείνει το κατάστημα στις Φέρες,» κατέληξε ο κ. Κολγιώνης .

ertnews.gr