Μετά τη … λιτανεία που οργάνωσαν κάτοικοι στην περιοχή της Δαδιάς, η οποία δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού η φωτιά συνεχίζει να καίει (ίσως αν προσλαμβάναμε ακόμη 100 ιερείς να είχαμε περισσότερες ελπίδες; ) μπήκαν τα «μεγάλα μέσα»: Δάκρυσε ο Υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια ζωντανών δηλώσεών του στη Δέλτα τηλεόραση! Το … συγκλονιστικό αυτό στιγμιότυπο, η ανθρώπινη αυτή στιγμή του Υπουργού, προκάλεσε ανατριχίλα σε πανελλήνιο επίπεδο, αφού, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral, με κάπως περιπαικτικό τρόπο, είναι η αλήθεια – γεγονός που, φυσικά, καταδικάζουμε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε ακόμη  «Πόλεμος» ΗΠΑ - Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη! Τι γράφουν οι New York Times για Σαββίδη-Κοπελούζο και Πάϊατ


Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε κύματα ελπίδας σε πιστούς και απίστους ότι τα δάκρυα του κ. Στυλιανίδη θα έφερναν και το τέλος της φωτιάς. Δυστυχώς, προς έκπληξή μας, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Με αυτά τα δεδομένα, φοβόμαστε πως μάλλον θα χρειαστεί του χρόνου να καταφύγουμε σε ακραία μέτρα, όπως πχ να προσλάβουμε κανέναν πυροσβέστη παραπάνω, να επιδιορθώσουμε κανένα φράγμα, να δώσουμε κανένα σοβαρό ποσό εγκαίρως στα δασαρχεία κτλ…και κυρίως , να μην κλαίμε (Πολλές φορές το κλάμα είναι μέθοδος).