Δελτίο τύπου εναντίον του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης εξέδωσε η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη

Δελτίο τύπου εναντίον του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης εξέδωσε η δημοτική αρχή για την θυελλώδη συνεδρίαση του ΔΣ της της Παρασκευής όπου να θυμίσουμε ο Γιάννης Ζαμπουκης δέχτηκε ακόμη μια πολιτική ήττα

Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή:

«Τελειωμό δεν έχουν τα τερτίπια του πρώην Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Μεσημέρι Παρασκευής αποφάσισε να καταθέσει πρόταση Τεχνικού Προγράμματος και απαιτούσε μία ώρα πριν το τέλος του ωραρίου, να αποφανθεί η Τεχνική Υπηρεσία! Ήταν τόσο πιεστικός προς την Προϊσταμένη, που οι φωνές του ξεσήκωσαν όλο το Δημαρχείο.

Επειδή δεν πέτυχε τον σκοπό του, συνέχισε την «παράστασή» του στην απογευματινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας που συζητούσε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023. Απαιτούσε να συζητηθεί και η δική του πρόταση, συνεχίζοντας να προσβάλει την Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας κατηγορώντας την ότι … βρίσκεται σε «διατεταγμένη υπηρεσία»! Εκφράσεις του τύπου «Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι» που απεύθυνε δημόσια προς το υψηλόβαθμο στέλεχος του Δήμου μας, καταδεικνύουν ότι όσο κι «αν εγέρασε ο λύκος» δεν αλλάζει τίποτε στην λογική και την νοοτροπία με την οποία θέλει να πετύχει … #ΕΠΑΝΟΔΟ !!!»

Διαβάστε ακόμη  Πού να μην είχατε αφοσιωθεί στα προβλήματα του πολίτη, κύριε Δερμεντζόπουλε…