Σήμερα Παρασκευή απολογείται ο ιδιοκτήτης καφετέριας στην Αλεξανδρούπολη που φέρεται να επιτέθηκε σε υπάλληλο κλιμακίου της εφορίας κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε την Πρωτομαγιά και κατά τον οποίο διαπιστώθηκαν παραβάσεις.

Ο κ. Σαββίδης οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 02/05/19 στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης  και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος αφού όπως τονίζει στις δηλώσεις του δεν επιτέθηκε και δεν χειροδίκησε στον εφοριακό υπάλληλο, ενώ έχει όπως είπε υποβάλλει και μήνυση κατά του εφοριακού για «εξύβριση, απειλή, παράβαση καθήκοντος και παράνομη κατακράτηση ( αφού όπως λέει ήθελε να βγει έξω από το κατάστημά του προκειμένου να ηρεμήσει)».

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Σαββίδη, Πάρης Παπαδάκης, δήλωσε πως φως στην υπόθεση θα ρίξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος σύμφωνα με το οποίο θα αποδειχθεί όπως υπογράμμισε, πως η διαδικασία του ελέγχου έγινε κανονικά και πως όλα ξεκίνησαν από τον εφοριακό ο οποίος μίλησε με ιταμό έχοντας ιδιαίτερα απειλητικό ύφος εναντίον του ιδιοκτήτη.

Διαβάστε ακόμη  101 κενά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Έβρου