Σε αντίθεση με τις συναντήσεις στις οποίες υπήρχαν κάμερες και δημοσιογράφοι, όπου περίσσεψαν τα χαμόγελα και οι φιλοφρονήσεις, στην κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση των παραγωγικών φορέων του Έβρου με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, το κλίμα, δεν ήταν και τόσο… ευχάριστο.
Στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τις πηγές μας, οι ανακοινώσεις του ήταν κάπως… γενικόλογες, τόσο για τους τρόπους έμπρακτης στήριξης της τοπικής οικονομίας, μέσα από συγκεκριμένες και όχι αόριστες υποσχέσεις, όσο και για την επιδότηση του 12%, στην οποία επέμειναν ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι των φορέων.

Διαβάστε ακόμη  Λεύκωμα του Διαμαντή Μυρτσίδη με τίτλο “Η Ιστορία του Σιδηροδρόμου στον Έβρο”

Τα πολλά «θα» του Υπουργού δεν ικανοποίησαν όλους τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη, ενώ φάνηκε πως ενόχλησε και η προσπάθειά του να υποβαθμίσει ορισμένα από τα προβλήματα και τα αιτήματα που του τέθηκαν. Ευτυχώς, είχαν προηγηθεί οι τόσο  θερμές ευχαριστίες, σε βαθμό δουλικότητας, από Περιφερειάρχη, διοίκηση ΟΛΑ και Δήμου, και δεν έφυγε παραπονεμένος ο κύριος Υπουργός για την Αθήνα…