Δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά

Δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά

Να συσκεπτονται μέσω τηλεδιάσκεψης οι επικεφαλής των παρατάξεων με τον Δήμαρχο πρότεινε χθες στο Δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος του σώματος Δημήτρης Κολιός, όταν ο Σάββας Δευτεραίος από τη Λαϊκή Συσπείρωση ανέφερε πως δεν υπαρχει ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για όλα τα θέματα του Δήμου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το λιμάνι και την πώλησή του.
Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος του σώματος και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού σύστησε στους επικεφαλής να κάνουν τηλεδιάσκεψη με τον Δήμαρχο για θέματα, όπως το λιμάνι και να συμφωνήσουν να το φέρουν προς συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο για ενημέρωση, με τη συμμετοχή όπως είπε και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΑ. Ωστόσο, πριν περίπου 3 μήνες, ο ίδιος ο κ. Κολιός κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της περίφημης Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, στην οποία επίσης προεδρεύει, άκουσε τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στάθη Ασπιώτη να ζητά αυτό ακριβώς, δηλαδή ενημέρωση για το λιμάνι, με τον Δήμαρχο να συμφωνεί στη σύγκλιση μιας συνεδρίασης με τη συμμετοχή της διοίκησης του ΌΛΑ και με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων.
Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Κολιός, λίγες μέρες μετά, στο Δημοτικό συμβούλιο που έγινε στα τέλη Ιουλίου είχε πει, απαντώντας και πάλι σε σχετικό αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης πως η ενημέρωση για το λιμανι θα γίνει το επόμενο διάστημα από τον πρόεδρο του ΟΛΑ Κων/νο Χατζημιχαήλ.
Ωστόσο, το λυπηρό είναι ότι καμία συνεδρίαση δεν έχει γίνει ακόμα, παρά το γεγονός ότι το αίτημα υπάρχει από το καλοκαίρι και οι προσφορές για το λιμάνι ανοίγουν σε λίγες μέρες. Δυστυχώς στην Αλεξανδρούπολη ακόμα περιμένουμε ενημέρωση, η οποία τώρα φαίνεται ότι πρέπει να περασει πρώτα από τηλεδιασκέψεις…

Διαβάστε ακόμη  Απασφάλισε κατά Βελόπουλου και Παπαδάκη ο Εβρίτης Μ. Κίρκος