Δεν προσκλήθηκε ο Β. Μυτιληνός στα εγκαίνια της επέκτασης υδροταμιευτήρα

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο Βαγγέλης  Μυτιληνός, σήμερα επικεφαλής της  δημοτικής παράταξης «Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση» και τότε πρόεδρος της Δημοτικής Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης, υπέγραψε την αποδοχή της δωρεάς για το έργο αύξησης της χωρητικότητας του υδροταμιευτήρα, το οποίο εγκαινιάστηκε την Τετάρτη με κάθε επισημότητα. Από την εκδήλωση, όμως, ο κ. Μυτιληνός έλειπε, αφού, όπως είπε ο ίδιος, δεν προσκλήθηκε…

Ο ίδιος εκφράζει το εύλογο παράπονό του με ανάρτησή του στο FB:

«16/11/2017. Ημέρα υπογραφής αποδοχής τής δωρεάς από την εταιρεία Clobal Water Partnership-Mediterranean αξίας 1.200.000$ για την κατασκευή τού έργου «ανύψωση στάθμης φράγματος» με το οποίο μηδενίζονται οι πιθανότητες λειψυδρίας στην Αλεξ/λη, ενώ δίνεται η δυνατότητα στην ΔΕΥΑ να υδροδοτήσει νέες περιοχές στη δυτική πλευρά της πόλης. Με το έργο αυτό θα προστεθούν στα υδατικά αποθέματα του φράγματος άλλα1.300.000 κυβικά νερού. Το έργο σχεδιάστηκε από ομάδα εργαζομένων της ΔΕΥΑ, από την διοίκησή της, όπου είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος και από τον τότε δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.

ΣΗΜΕΡΑ 6/11/2019 έγιναν τα εγκαίνια του φράγματος και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να παρευρεθώ γιατί πολύ απλά ΔΕΝ με κάλεσε κανείς!!!

Αυτό όμως πού έχει σημασία για μένα είναι ότι το έργο πραγματοποιήθηκε και θα ωφελείται για πολλά χρόνια η Αλεξανδρούπολη!!!».