Δεν το τερμάτισαν…έχει κι άλλο! Απευθείας ανάθεση Ζαμπούκη σε εταιρεία που εμπλέκεται η γραμματέας του 

Γράφαμε στις 21 Δεκεμβρίου του 2022 πως “ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ενέκρινε, ως όφειλε, την απευθείας ανάθεση 20.460 ευρώ σε εταιρεία της Αθήνας, προκειμένου να του παρασχεθούν υπηρεσίες βιωματικών σεμιναρίων διατροφής, υγείας, ψυχικής ευεξίας σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, δηλαδή σε άπορους δημότες”…

Είχαμε αναρωτηθεί τότε πως ο άπορος μπορεί να βρει χρήσιμο ένα σεμινάριο με αυτή τη θεματολογία, από την στιγμή που άλλα είναι τα θέματα που τον απασχολούν από τη στιγμή που αδυνατεί να καλύψει πρωταρχικά άλλες, βασικές, ανάγκες όπως κατατάσσονται σύμφωνα με την θεωρία και την πυραμίδα του Maslow.

H δημοτική αρχή του κ. Ζαμπούκη, πάνω που νομίσαμε πως το είχε τερματίσει, δίνει άλλη μία απ’ ευθείας ανάθεση στα πλαίσια του Τ.Ε.Β.Α. με στόχο την «Παροχή υπηρεσιών Αθλητικών δραστηριοτήτων – γνωριμία με τα αθλήματα” στους άπορους ωφελούμενους του προγράμματος.

Που είναι το πρόβλημα σε αυτήν την  υπόθεση ομως ; Το πρόβλημα είναι πως τα χρήματα αυτά δίνονται με μία ακόμη απ’ ευθείας ανάθεση σε εταιρεία στην οποία εμπλέκεται  η  γραμματέας του Δημάρχου, η οποία είχε μετακινηθεί στο γραφείο του από την προηγούμενη θέση της στην δημοτική βιβλιοθήκη, όταν ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου! Πρόκειται για εταιρεία που έχει ιδρύσει τυπικά ο άνδρας της αλλά σύμφωνα με όσα οι ίδιοι αναφέρουν στο σάιτ τους η ίδρυση της εταιρείας αποτελεί κοινή τους ιδέα. Ακόμη η ίδια η γραμματέας του κ.Ζαμπούκη αναφέρει στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι εργάζεται στην συγκεκριμένη εταιρεία που πήρε την ανάθεση. 

Διαβάστε ακόμη  Στη φυλακή οι απατεώνες με τα χίλια επαγγέλματα – Πως δρούσαν στον Έβρο

Σίγουρα είναι νόμιμο. Είναι όμως και ηθικό;

Αναπόφευκτα όμως έρχεται στο μυαλό μας και η υπόθεση “Πρόγραμμα Άθληση για Όλους” που με τόση ζέση, πριν 2,5 έτη, είχε ανακοινώσει τότε ο κ. Βουρδόλης αντιδήμαρχος αθλητισμού, μεταξύ των άλλων. 

Πραγματοποιήθηκε άραγε το πρόγραμμα εκείνο;

Υπήρξε κάποιος ωφελούμενους του προγράμματος;

Υπάρχουν στοιχεία;

Ή μονάχα κούφια λόγια στον αέρα προς δημιουργία εντυπώσεων;

Δείτε την απόφαση: