Ξαναγράφεται το χρονοδιάγραμμα για την αξιοποίηση σημαντικών λιμένων της χώρας, και ειδικότερα για Αλεξανδρούπολη και Ηγουμενίτσα. Όπως αναφέρει το liberal, προσπαθώντας να ωραιοποιήσει την κατάσταση, «οι ενδιαφερόμενοι, στους οποίους συγκαταλέγονται εγχώριοι, αμερικανικοί και άλλοι διεθνείς παίκτες, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αξιολογήσουν τις δυνατότητες των λιμένων και να καταστρώσουν την στρατηγική τους». Ωστόσο, οι πολλαπλές αλλαγές στις ημερομηνίες και τα χρονοδιαγράμματα, μάλλον στέλνει το αντίθετο από το επιθυμητό μήνυμα σε όσους παρακολουθούν τη μία καθυστέρηση μετά την άλλη.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι προσφορές για τον λιμένα Αλεξανδρούπολης μετατίθενται χρονικά με την κατάθεση από 5 Μαϊου να πηγαίνει ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουνίου…

Διαβάστε ακόμη  Τι κρύβεται πίσω από το "εκλογές το 2023" του Κυριάκου Μητσοτάκη;;

Την ίδια στιγμή, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης βρίσκεται σε αναβρασμό για το θέμα της δυτικής χερσαίας ζώνης, με τη σύγκρουση μεταξύ ΟΛΑ και  Δημοτικού Συμβουλίου να είναι σε πλήρη εξέλιξη για το μέλλον της συγκεκριμένης έκτασης.