Διαλέξεις από τους δικηγορικούς συλλόγους Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας για τους πολίτες από την Π.Ε Έβρου

Μια πρωτοποριακή  συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας ανακοίνωσε σήμερα στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, παρουσία των Προέδρων τους Ιωάννη Ζαμπούκη και Χρήστου Καπετανίδη αντίστοιχα. Η συνεργασία αφορά σειρά διαλέξεων  υπό τον τίτλο «ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ» που θα πραγματοποιηθεί από τα μέλη των  Συλλόγων  τους.

Η συνεργασία αυτή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, έρχεται ως συνέχεια της επιτυχημένης σειράς διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΕ ΕΒΡΟΥ, που υλοποιείται από το Νοέμβριο 2015 με Σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έχει ως στόχο τη Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση των πολιτών και τη διασύνδεση της Επιστημονικής Κοινότητας με την κοινωνία.

«Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη των πολιτών για τη Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, υλοποιεί  μια νέα  σειρά από διαλέξεις την τρέχουσα περίοδο . Είναι πολιτική βούληση τόσο του Περιφερειάρχη  ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη όσο και εμού προσωπικά, να υπάρξει η διασύνδεση της Επιστημονικής Κοινότητας με την κοινωνία», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου. Ο κ. Πέτροβιτς ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη για την ευγενική προσφορά της αίθουσας του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου του, καθώς και τα μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων  που αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Π.Ε. Έβρου και θα συμμετέχουν εθελοντικά ως εισηγητές.

Διαβάστε ακόμη  Αναστάτωση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης από υπερθέρμανση ανελκυστήρα

Οι διαλέξεις θα γίνονται στην αίθουσα του ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ της Π.Ε. Έβρου στην Αλεξανδρούπολη κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 και στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου Ορεστιάδας, Δευτέρα 18:00-20:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Newsroom Alexpoli.gr