Διανομαρχιακή Επιτροπή κατά των χρυσωρυχείων: Εκδήλωση μνήμης για τον Τόλη Παπαγεωργίου και τον Γιάννη Καρυπίδη

Εκδήλωση μνήμης προς τιμή των αείμνηστων συναγωνιστών της, Τόλη Παπαγεωργίου και Γιάννη Καρυπίδη, διοργανώνει η Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης Έβρου ενάντια στην εξόρυξη και μεταλλουργία χρυσού το Σάββατο 2/10/2021 στις 18:30 στο Θερινό ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής.

“Στην εκδήλωση θα μιλήσουμε για τον άνθρωπο που μας πρωτο-ενημέρωσε σχετικά με το τι σημαίνει εξόρυξη χρυσού και τις συνέπειές της στους ανθρώπους και στην φύση, τον Τόλη Παπαγεωργίου, και για τον άνθρωπο που κινηματογράφησε και έκανε γνωστό τον αγώνα στο πανελλήνιο, τον Γιάννη Καρυπίδη” αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης και σημειώνουν ότι “το κενό που αφήνουν πίσω τους οι συναγωνιστές είναι μεγάλο και καλούμαστε όλοι να το καλύψουμε τα επόμενα χρόνια που ο αγώνας μας θα περάσει σίγουρα από κρίσιμη φάση”, ενώ απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν για να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη, κράτα γερά…Ο Stan έρχεται…αλλά χωρίς τη Lila!

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Βαγγέλης Λαμπάκης, Μαρία Καδόγλου, Δάνος Σεργκελίδης και Ανέστης Στρατιάδης. Θα ακολουθήσει βιντεοπροβολή που παρουσιάζει τη μοναδική συμμετοχή τους στον αγώνα μας. Η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά με τη συμμετοχή του Χρήστου και της Σοφίας Χατζοπούλου και του Φωνητικού συνόλου E-CHO του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης υπό την Διεύθυνση της Βερόνικας Σεμερτζίδου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την μη διάδοση της COVID-19
ΕΡΤ Κομοτηνής