Διευκρίνιση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Έβρου για δημοσιεύματα

Διαβάστε παρακάτω τη διευκρίνιση της Νομαρχιακής Επιτροπής «ΣΥΡΙΖΑ Έβρου» με αφορμή δημοσιεύματα για τη στάση μέλους της:

Οι προσωπικές στρατηγικές δεν έχουν χώρο στην συλλογική μας προσπάθεια.

  1. H πολιτική σημασία των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι σημαντικότατη και αναδεικνύει τις πολιτικές συγκρούσεις που συστηματικά πολιτικές δυνάμεις και μερίδα των ΜΜΕ προσπαθούν να αποκρύψουν. Στην μάχη αυτή δεν υπάρχουν «ουδετερότητες» και αδιαφορία για το αποτέλεσμα.
  2. Σεβόμαστε την προσωπική άποψη κάθε πολίτη αλλά τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικός φορέας , όσο και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ (μέσα από ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες) στηρίζουν για το Δήμο Αλεξανδρούπολης την παράταξη Ενότητα για μια νέα πορεία στον Δήμο Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Δημήτρη Λαζόπουλο. Οποιοσδήποτε προσπαθεί να θολώσει ή να παραποιήσει αυτή την πολιτική μας στάση , δεν συνεισφέρει στον αγώνα μας αλλά προσθέτει επιχειρήματα στους αντιπάλους.
  3. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου εκφράζεται και δεσμεύεται από τις δημοκρατικές συλλογικές αποφάσεις της και οτιδήποτε άλλο εκφράζει προσωπικές στρατηγικές τις οποίες καταλαβαίνουμε, ως προς την σκοπιμότητά τους, αλλά δεν έχουν σχέση με τις αξίες και την δημοκρατική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε ακόμη  «Πώς θα ζήσουμε καλύτερα;» – Tο νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αφορμή τις εκλογές δημοσίευσε ο Α. Τσίπρας