Δημιουργία χωριού κοντά στην Αλεξανδρούπολη που θα κατοικείται από Γάλλους συζητά η κυβέρνηση(;)

Ένα χωριό το οποίο θα κατοικείται από Γάλλους συζητά το ελληνικό δημόσιο σύμφωνα με δημοσίευμα του altsantiri. Αρχικά θεωρήσαμε ότι το δημοσίευμα ήταν ίσως πρωταπριλιάτικο αστείο όμως η ημερομηνία δημοσίευσης είναι χθεσινή… ! Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας επικαλείται κυβερνητικές πηγές και σύμφωνα με αυτές, υπάρχει πιθανότητα να χτιστεί κοντά στην Αλεξανδρούπολη ένα τεράστιο συγκρότημα κατοικιών εντός των ελληνικών συνόρων, στην οποία θα διαμένουν αποκλειστικά και μόνο Γάλλοι.

Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, για ένα τεράστιο πρότζεκτ, το οποίο θα κοστίσει πάρα πολλά χρήματα και φημολογείται πως η περιοχή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να το φιλοξενήσει είναι η Θράκη, κάπου κοντά στην Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε ακόμη  Ακρίβεια: Πλήρης απουσία ελέγχων στην αγορά και μέτρα που δεν εφαρμόζονται

Οι συζητήσεις με την ελληνική πλευρά και τους ανθρώπους που εκπροσωπούν το ελληνικό δημόσιο έχουν ξεκινήσει ήδη και στο τραπέζι έχει πέσει μόνο ένα προαπαιτούμενο. Η περιοχή να βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.

Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τοπικά προσπαθήσαμε να επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες του δημοσιεύματος, κάτι που στάθηκε αδύνατο καθώς δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση για τέτοιο θέμα σε τοπικό επίπεδο.