Δημήτρης Λαζόπουλος, η νέα αποχώρηση από την παράταξη Ζαμπούκη.

Άλλη μία αποχώρηση – ανεξαρτητοποίηση μετρά η παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη. Ο Δημήτρης Λαζόπουλος με επιστολή του προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και άλλοτε συνοδοιπόρο του στην παράταξη «Ενότητα για μία νέα πορεία» Γιώργο Καϊσα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την παράταξη και παραμένει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Ο κ. Λαζόπουλος δεν παρέμεινε ούτε χρόνο στην παράταξη του Δημάρχου, αφού η σύμπραξη των δύο παρατάξεων είχε ανακοινωθεί πέρσι, στα τέλη του καλοκαιριού. Σημειώνεται πως ο κ. Λαζόπουλος είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος στη Δημοσυνεταιριστική, από την οποία παραιτήθηκε πριν αρκετό καιρό.

Στην επιστολή του δεν αναφέρει για ποιο λόγο επιλέγει την ανεξαρτητοποίηση, το γεγονός όμως είναι ότι η δημοτική αρχή Ζαμπούκη αν δεν έχει συμπληρώσει ήδη ρεκόρ αποχωρήσεων – παραιτήσεων – ανεξαρτητοποιήσεων, τότε είναι ένα βήμα πριν το πετύχει.

Η δήλωση παραίτησης Λαζόπουλου:

«Κύριε Πρόεδρε, με την παρούσα επιστολή μου θέλω να δηλώσω την αποχώρησή μου από τη δημοτική παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” και την απόφασή μου να παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών. Παρακαλώ, όπως προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες γνωστοποίησης της απόφασής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα πρακτικά αυτού»