Δημήτρης Μερκούρης : Μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία, τη συντήρηση και την ευταξία των κοιμητηρίων της κοινότητας Αλεξανδρούπολης.


Ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης & Μέλος του Δ.Σ. ΤΙΕΔΑ Α.Ε κ. Δημήτριος Μερκούρης ζητά να συγκληθεί εκτάκτως το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας προκειμένου να συζητηθεί  η συντήρηση αλλά και ο γενικότερος σχεδιασμός για τα Κοιμητήρια της Αλεξανδρούπολης (χριστιανικά και μουσουλμανικά)

 Αναλυτικά : 

Θέμα: Μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία, τη συντήρηση και την ευταξία των κοιμητηρίων της κοινότητας Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το άρθρο 83, του ν. 3852/2010 «Αρμοδιότητες συμβουλίου κοινότητας …  η) Μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία, τη συντήρηση και την ευταξία των κοιμητηρίων της κοινότητας… » και σε συνέχεια των αναφορών και παραπόνων   πολιτών σχετικά με τις καταστροφικές παρεμβάσεις  -χωρίς την προβλεπόμενη άδεια – στους διαδρόμους του Νέου Κοιμητηρίου Αλεξανδρούπολης, παρακαλώ  όπως συγκληθεί εκτάκτως το συμβούλιο, προκειμένου να συζητηθεί  το ως άνω θέμα αλλά και ο γενικότερος σχεδιασμός για τα Κοιμητήρια της Αλεξανδρούπολης (χριστιανικά και μουσουλμανικά). Αναλυτικότερα, παρακαλώ να συζητηθεί η κατάσταση, οι μελέτες,  οι αποφάσεις και ο σχεδιασμός για τα κοιμητήρια και την καύση νεκρών. Παρακαλώ κατά τη συζήτηση να κληθούν και οι αρμόδιοι υπάλληλοι (πολιτικοί μηχανικοί και υπεύθυνοι κοιμητηρίων), ώστε να ενημερώσουν το σώμα της Κοινότητας σχετικά.

Διαβάστε ακόμη  Απασφάλισε κατά Βελόπουλου και Παπαδάκη ο Εβρίτης Μ. Κίρκος

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης & Μέλος του Δ.Σ. ΤΙΕΔΑ Α.Ε.