Δήμος Αλεξανδρούπολης: Φεύγουν από τις θέσεις τους οι ημιυπόγειοι κάδοι ! 

Μεγάλη «επιτυχία» είχε η απόφαση της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης, μετά από σήριαλ μηνών, να μετακινήσει τους ημιυπόγειους κάδους από το κέντρο σε οικισμούς του Δήμου, αλλά και σε γειτονιές, εντός πόλης. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι κάδοι έχουν φύγει από τη θέση τους, για παράδειγμα στον Απαλό- και μάλιστα για 2η φορά- αλλά και στον Άγιο Βασίλειο. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, οι κάδοι βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε αυτή την κατάσταση, δίχως να έχει φροντίσει κανείς για την επανατοποθέτησή τους.

Σχετική καταγγελία έκανε μετά από αυτοψία στον Απαλό η παράταξη του Βαγγέλη Μυτιληνού, δημοσιεύοντας και φωτογραφικό υλικό:

«Μετά την  πληροφόρησή ότι για 2η φορά οι ημιυπόγειοι κάδοι που τοποθετήσατε στον Απαλό έφυγαν από την θέση τους… και μετά από τα τηλέφωνα αγωνίας των κατοίκων της περιοχής  για το τι μέλλει γενέσθαι στους χώρους αυτούς… επισκεφτήκαμε τη συγκεκριμένη περιοχή για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί!!!

Διαβάστε ακόμη  Με τιμές και συγκίνηση υποδέχθηκε η Αλεξανδρούπολη την Ολυμπιακή Φλόγα

Ο Απαλός ως γνωστόν έχει πολλά ανευρικα νερά, με αποτέλεσμα να “σηκώνει” τους ημιυπόγειους κάδους… παρότι στην κάτω πλευρά του οικισμού τσιμενταρίστηκαν οι χώροι τοποθέτησης ενώ στην πλατεία της Εκκλησίας απλά τοποθετήθηκαν σε σκάμμα…

Ως εδώ καλά!!!

Γιατί όμως κύριοι της Δημοτικής Αρχής δεν απομακρύνετε τους κάδους αφού διαπιστώσατε το προβληματικό γεγονός και το βασικότερο ΓΙΑΤΙ δεν αποκαταστήσατε τους χώρους ΑΜΕΣΑ;;;

Γνωρίζετε ότι σήμερα στο σκάμμα που ανοίξατε υπάρχει 1 μέτρο νερό, όπου καθιστά τους χώρους ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ;;;  

Γιατί παραμένουν σε αυτήν την κακή κατάσταση οι  συγκεκριμένοι χώροι;;;

Παρακαλώ πολύ να απομακρυνθούν ΑΜΕΣΑ οι κάδοι και ταυτόχρονα να αποκατασταθούν οι περιοχές ώστε να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή και τα δύο σημεία που έχετε τοποθετήσει τους ημιυπόγειους κάδους! ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!

ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ!

Με τιμή

Μυτιληνός Ευάγγελος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΣΗ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΟΣ»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=243764921252938&id=100068582967265