Δήμος Ορεστιάδας / Διακοπή Συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία  


  Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Δημοτών του Δήμου Ορεστιάδας στο κάλεσμα μας, για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία που κατέφυγαν στην πόλη μας.

     Άφθονα είδη ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα, βρεφικά είδη, παιδικά παιχνίδια, μικροσυσκευές και αρκετά τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στον Δήμο αλλά και στις σχολικές μονάδες μας, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες των φιλοξενούμενων οικογενειών, αλλά και πολλών περισσότερων που πιθανά θα καταφθάσουν.

     Την παρούσα στιγμή ανακοινώνουμε τη διακοπή συγκέντρωσης ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες από πλευράς μας και ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν έμπρακτα στο κάλεσμά μας.

Διαβάστε ακόμη  Συνάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX, H. Leijtens

     Επίσης, ευχαριστούμε δημόσια τοπικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις & επιχειρήσεις εστίασης, που δήλωσαν διαθεσιμότητα παροχής δωρεάν υπηρεσιών, για οικογένειες προσφύγων που δεν έχουν υποστηρικτικό συγγενικό πλαίσιο

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ:  

25523 50016, 50017, 50334

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης επικοινωνήστε με την Προϊσταμένη του Τμήματος. Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού κα Μαρασλή Αναστασία (τηλ.: 697 6622526)