Δήμος Σουφλίου / Δαβής : θα μπλοκάρουμε την διαδικασία εκλογής Προέδρου Δημ. Συμβουλίου.

Ο Απόστολος Δαβής  μίλησε στον maximum fm, σήμερα το πρωί λέγοντας πως “δεν πάμε καλά στον Δήμο Σουφλίου, μόνο κατήφορο έχουμε τα δυο τελευταία χρόνια”

Ο Απόστολος Δαβής, δημοτικός Σύμβουλος στο Σουφλί εκλεγμένος με την παράταξη του κ. Πουλιλιού και ο οποίος σύντομα έχει σκοπό να ανακοινώσει δική του παράταξη για τις επόμενες εκλογές, βγαίνει μπροστάρης απέναντι στον Δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο για την διετία της θητείας του και για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Σουφλί. 

Ως άλλος ένας χρήσιμος “πολλών” της περιοχής, της παράταξης του αλλά και “άλλων” με προθέσεις και βλέψεις…βολικά τορπιλίζουν και προσωρινά στηρίζουν την ενδεχόμενη δημιουργία νέας παράταξης στον Δήμο Σουφλίου από τον Δαβή. 

Επίσης, παρότι φανατικός νεοδημοκράτης ο κύριος Δαβής, δεν διστάζει να κατηγορήσει την κυβέρνηση έμμεσα βέβαια, λέγοντας πως τα τελευταία δυο χρόνια το Σουφλί πάει από το κακό στο χειρότερο και σε αυτό σίγουρα συμβάλει και η χρηματοδοτική στρόφιγγα που έκλεισε προς τους ΟΤΑ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η αποψίλωση υπηρεσιών, κλείσιμο τραπεζών, εμπαιγμός για πανεπιστημιακές σχολές και σχολές διετούς φοίτησης, της δημιουργίας ΚΥΤ στο Φυλάκιο, τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές που καθυστερούν κ.α. 

Διαβάστε ακόμη  «Βόμβα» ΡΑΣ: «Όλοι ήξεραν!» – Προειδοποίησαν με επιστολή την κυβέρνηση 4 ημέρες πριν την τραγωδία

Για την περίπτωση της εκλογής νέου προέδρου δημοτικού συμβουλίου είπε χαρακτηριστικά : 

“Σκοπός μας είναι να μπλοκάρουμε την διαδικασία εκλογής προέδρου δημοτικού συμβουλίου επειδή θεωρούμε πως λόγω έλλειψης ικανών στελεχών στην παράταξη του κ. Καλακίκου η συγκεκριμένη επιλογή είναι η πλέον ακατάλληλη. 

Θεωρούμε ότι είναι ακατάλληλη η επιλογή του δημάρχου στο πρόσωπο του κυρίου Μιχάλη Πιτιακούδη, οπότε και θα απέχουμε ώστε αν δεν υπάρξει απαρτία για δεύτερη φορά, να τοποθετηθεί πρόεδρος ο πρώτος σε σταυρούς ο οποίος είναι ο κύριος Τσιαμίτας. 

Τον Δήμο και τον Δήμαρχο δεν τον βάζουμε εμείς σε περιπέτειες , συνεχίζει ο κ.Δαβής, σε περιπέτειες έβαλε τον δήμαρχο και τον Δήμο με την παραίτηση του ο κύριος Δημούτσης ο οποίος με την παραίτηση του καταδεικνύει τα κακώς κείμενα αυτής της παράταξης.

Είναι ανάγκη συνεχίζει ο κύριος Δαβής, να δημιουργηθεί μια νέα μεγάλη παράταξη με ικανά και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη. 

Εκτιμώ ότι θα υπάρξουν και άλλες παραιτήσεις από την παράταξη του κ,Καλακικου γιατί κουμάντο κάνει στον Δήμο μια κλειστή ομάδα και όπως λέει ο κύριος Δημούτσης, έχουν ξεφύγει από τον αρχικό τους στόχο και όραμα”.