Δήμος Σουφλίου / Δήλωση Αντιδημάρχου Δημήτρη Δαρούση για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο αγώνας συνεχίζεται, είναι η φράση με την οποία τελειώνει την δήλωση του για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Τυχερού πλέον, Δημήτρης Δαρούσης.

Ολόκληρη η δήλωση :

Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις του Δημάρχου μας Παναγιώτη Καλακίκου  αναλαμβάνω Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Τυχερού. 

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου τα δύο προηγούμενα χρόνια από τη θέση του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σουφλίου καθώς τα δύο αυτά χρόνια διαχειρίστηκα μαζί με τους συνεργάτες μου πληθώρα εκτάκτων γεγονότων αλλά παράλληλα έκανα μια μεγάλη προσπάθεια για την εκτέλεση μικρό παρεμβάσεων που βοηθούν στην καθημερινότητα των δημοτών μας.

Στην αγροτική οδοποιία έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα με εργασίες σε όλο τους οικισμούς του Δήμου.

Η τεχνική υπηρεσία η οποία αποτελείτε από ελάχιστους μηχανικούς εργάστηκε με ζήλο για την ολοκλήρωση πολλών μελετών με αποτέλεσμα να έχουν αυτή τη στιγμή δημοπρατηθεί αρκετά έργα τα οποία πολύ σύντομα θα αρχίσουν να εκτελούνται, και φυσικα το μεγάλο έργο της ασφαλτόστρωση του δρόμου Μικρού Δερείου- Ρούσσας- Γονικού το οποίο πλέον είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης. 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Σουφλίου τον Παναγιώτη Καλακίκο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τα δύο προηγούμενα χρόνια αλλά και για την επιλογή του να συνεχίσω από τη θέση πλέον του Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Τυχερού.

Ο αγώνας συνεχίζεται!