Αν. Δημοσχάκης: Ο γιός μου είναι μόνιμος υπάλληλος στη Βουλή με εσωτερικό διαγωνισμό από το 2005

Για εξαπάτηση του λαού από την κυβέρνηση έκανε λόγο σε συνέντευξή του στον Maximum fm 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Ερωτηθείς ο κ. Δημοσχάκης, για όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Τζανακόπουλος σχετικά με διορισμό συγγενών, αναφερόμενος προσωπικά και στον βουλευτή Έβρου, ο κ. Δημοσχάκης έκανε λόγο για λάσπη στον ανεμιστήρα για να καλύψει η κυβέρνηση ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής.

“Είναι μια υπόθεση που οριστικά έχει κλείσει εδώ και 15 χρόνια. Ο νεαρός -ομιλώ για το γιό μου- , μέσα από έναν εσωτερικό διαγωνισμό, συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία το 2005. Ήταν υποψήφιοι 85 και πέτυχε την 1η θέση. Είναι μόνιμος από το 2005 μέχρι και σήμερα” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δημοσχάκης. Διευκρίνισε μετά από ερώτηση ότι ο διαγωνισμός δεν ήταν ΑΣΕΠ γιατί δεν υπήρχε αυτός ο θεσμός τότε. Μάλιστα ο κ. Δημοσχάκης ανέφερε ότι “η τότε πρόεδρος της βουλής είχε δηλώσει πως είναι τιμή να έχει η βουλή υπαλλήλους επιπέδου του Σπύρου Δημοσχάκη. Είμαι περήφανος ως πατέρας γι΄αυτό το παιδί. Κοσμεί τη βουλή όσον αφορά το υπαλληλικό δυναμικό της” συμπλήρωσε.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε αναλυτικά στα πτυχία και τη μόρφωση που έχει ο γιος του.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης παρακάτω. Η ερώτηση για το θέμα και οι απαντήσεις του βουλευτή, μετά το 9ο λεπτό