Δημοσχάκης / Ψήφισε την Τροπολογία για τα ΕΛΤΑ και τώρα καταθέτει αναφορά για το ταχυδρομείο Τυχερού

Ο κ. Δημοσχάκης ή δεν ήξερε την τροπολογία που ψήφισε ή κοροϊδευει τους πολίτες του Τυχερού και του Έβρου

Η κυβέρνηση πέρασε εν μέσω πανδημίας τροπολογία, σε νομοσχέδιο για την πάταξη του λαθρεμπορίου , για τον “μετασχηματισμό των ΕΛΤΑ”  όπως το ονόμασε.

Σύμφωνα με τον υπουργό Πιερακάκη η στρατηγική κατάληξη αυτού του σχεδίου είναι ο «ιδιώτης στρατηγικός επενδυτής» που σημαίνει ότι ετοιμάζουν να παραδώσουν σε κάποιο “Κολλητό ” τα Ελληνικά Ταχυδρομία αφού πρώτα ξεφορτωθούν τα βαρίδια , δείτε ΕΔΩ

Ο βουλευτής Εβρου του κυβερνώντος κόμματος στον Έβρο Αναστάσιος Δημοσχάκης κατεθεσε αναφορά την επιστολή των φορέων του Τυχερού που διαμαρτύρονται (ΕΔΩ) Προφανώς έχει ψηφίσει την τροπολογία γιατί αλλιώς θα είχε γίνει θόρυβος και μπορεί να του τραβούσαν και τα “αυτιά” . Τι σημαίνει αυτό ; ή δεν γνώριζε τι ψήφιζε ή κοροϊδεύει τους κατοίκους του Τυχερού και όλου του νομού .

Το Δελτίο τύπου του Βουλευτή

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προέβη ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας Αν.Δημοσχάκης, διαβιβάζοντας μέσω κοινοβουλευτικής αναφοράς προς το Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης την επιστολή των Φορέων Περιοχής Τυχερού Έβρου.

Το θιγόμενο ζήτημα αφορά στο επικείμενο κλείσιμο του Ταχυδρομικού Καταστήματος Τυχερού και τις αρνητικές συνέπειες αυτής της εξέλιξης για το σύνολο της περιφέρειας Τυχερού.

Υπογραμμίζεται ότι στην εν λόγω περιοχή εδρεύει η 7η Μ/Κ Ταξιαρχία, διαμένουν στρατιωτικοί που υπηρετούν στις παρακείμενες στρατιωτικές μονάδες, φιλοξενούνται ετησίως 250 αλλοδαποί εργάτες γης που είναι απαραίτητοι στην συγκομιδή των αγροτικών προϊόντων, καθώς επίσης λειτουργούν εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. 

Μέσω της Κοινοβουλευτικής Αναφοράς ο βουλευτής μεταφέρει το αίτημα της Επιτροπής Φορέων Τυχερού για συνέχιση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού καταστήματος στο Τυχερό πέντε μέρες την εβδομάδα και την ομαλή διανομή της αλληλογραφίας.

Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά:

Αλεξ/πολη, 26/5/2021 

ΑΝΑΦΟΡΑ 

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

ΘΕΜΑ : ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ  

Ο Βουλευτής Έβρου Αν.Δημοσχάκης καταθέτει στο Προεδρείο της Βουλής κοινοβουλευτική αναφορά διαβιβάζοντας προς το Υπ. Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης την επιστολή των Φορέων Περιοχής Τυχερού Έβρου, σχετικά με το ενδεχόμενο παύσης λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος στην περιοχή.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, εν λόγω περιοχή εδρεύει η 7η Μ/Κ Ταξιαρχία, διαμένουν στρατιωτικοί που υπηρετούν στις παρακείμενες στρατιωτικές μονάδες, φιλοξενούνται ετησίως 250 αλλοδαποί εργάτες γης που είναι απαραίτητοι στην συγκομιδή των αγροτικών προϊόντων, καθώς επίσης λειτουργούν εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. 

Οι προαναφερόμενες δομές έχουν απόλυτη ανάγκη τις υπηρεσίες του τοπικού Ταχυδρομικού Καταστήματος.

Η Επιτροπή Φορέων Τυχερού αιτείται την συνέχιση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού καταστήματος στο Τυχερό πέντε μέρες την εβδομάδα και την ομαλή διανομή της αλληλογραφίας.

 Επισυνάπτεται η Επιστολή:

Την επιστολή έχουμε δημοσιεύσει ΕΔΩ

Faros24